Audo Copenhagen Eave

Interieur en architectuur zijn in zekere zin altijd al met elkaar verbonden geweest, maar de Eave collectie van Audo Copenhagen slaat pas echt een brug tussen beide elementen. Waarom dat zo is? Dat heeft vooral te maken met de rugleuning. Die is namelijk bol. Dit heeft verschillende gevolgen: ten eerste zit hij daardoor ontzettend lekker en ten tweede valt de rugleuning daardoor net iets over de zitting heen. Deze vorm doet ons enigszins denken aan de vorm van een dakrand die over een muur heen valt. Dit was dan ook het uitgangspunt voor de ontwerpers van de Eave collectie voor Audo Copenhagen. Met dit idee in hun hoofd kwam de collectie tot stand en de verschillende meubelen en elementen zijn daarvan het eindresultaat.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen Eave gemaakt door Norm Architects

De Eave collectie van Audo Copenhagen is ontworpen door een groep designers genaamd Norm Architects. Dat de meubelen uit de Eave serie zijn geïnspireerd op een bepaalde vorm binnen de architectuur is niet gek, want Norm Architects is van alle markten thuis. Ze zijn onder andere actief op het gebied van het ontwerpen van meubelen, het inrichten van interieurs, fotografie en dus architectuur. Hun diversiteit zie je terug in de prachtige meubelen die ze maken en de Eave serie is daar weer een schitterend schoolvoorbeeld van. Op het eerste oog lijken de banken erg simplistisch, maar als je verder kijkt zie je een bank met klasse waar een prachtig verhaal achter zit.

Alles kan met de Audo Copenhagen Eave modular sofa

De juiste bank is voor iedereen heel persoonlijk. Gelukkig begrijpt Audo Copenhagen dat als geen ander. De Eave collectie van Audo Copenhagen bestaat dan ook niet alleen uit complete banken, maar heeft ook diverse losse elementen die je samen kunt bundelen tot de perfecte modulaire bank voor jou. Wil je languit op de bank kunnen liggen? Plaats dan een extra Eave modular zitelement 86 tussen je bank. Of wil je graag een hoekbank creëren? Breid dan je bank uit met de Eave modular poef 86 van Audo Copenhagen. Zelfs als je eigenlijk helemaal niet veel ruimte tot je beschikking hebt, maar toch verliefd bent geworden op deze collectie kun je ervoor kiezen om maar twee elementen aan elkaar te koppelen voor een compacter formaat bank.

Audo Copenhagen Eave bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Eave collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.