Audo Copenhagen Afteroom

De allereerste stoel van Audo Copenhagen is het werk dat terug te zien is in de Afteroom collectie. De zoektocht naar de perfecte stoel heeft verschillende generaties ontwerpers beziggehouden. Uiteindelijk was daar de perfecte stoel: de Afteroom Dining Chair stoel. De stoel heeft in plaats van vier maar drie poten. De ontwerpers van deze stoel gingen de uitdaging aan om met zo min mogelijk materiaal toch een stoel te maken met strakke lijnen, die comfortabel zit. We kunnen wel zeggen dat het gelukt is! Het begon allemaal met een stoel, maar de Afteroom serie heeft inmiddels veel meer te bieden: een tafel, bijzettafel, statafel, bank, fauteuil, barkruk en kapstok. Alle producten hebben een moderne uitstraling en zijn tijdloos. Kenmerkend voor de serie is dat alle producten van metaal en staal zijn gemaakt. Hierdoor zijn de strakke lijnen nog beter zichtbaar. Zoek dus snel jouw favoriet uit de Afteroom collectie!

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Uniek design van Audo Copenhagen

Het Deense designlabel Audo Copenhagen biedt een bijzondere collectie kasten, woonaccessoires en verlichting. Audo Copenhagen houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat Audo Copenhagen ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Audo Copenhagen keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van Audo Copenhagen zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nu om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas of kapstokken die de finishing touch toevoegt aan je interieur: dit merk zet zich in voor praktisch én mooi design.

Audo Copenhagen Afteroom: strakke lijnen

Overal zie je de strakke lijnen terug in de Afteroom serie. Neem bijvoorbeeld de Afteroom kapstok. Horizontaal en verticaal zijn de strakke lijnen te bewonderen. De kapstok is verkrijgbaar in het wit en het zwart. Het doel van de Audo Copenhagen Afteroom bank was om een praktisch bankje te ontwerpen. Dat is zeker gelukt. Stevig in zijn schoenen staat dit bankje. Je plaats hem bij je bed, naast je bank of in een mooie hoek in de huiskamer. In de Audo Copenhagen Afteroom barkruk zijn de strakke lijnen ook terug te zien. Dit is vooral terug te zien in de leuning. Waar het ooit allemaal begon met een stoel is de serie veel groter geworden. Ook de Audo Copenhagen Afteroom Counter Chair Plus barkruk mag zich met zijn eenvoudige elegantie terecht onderdeel van deze collectie noemen. Kortom, genoeg prachtige, strakke ontwerpen om uit te kiezen!

Audo Copenhagen Afteroom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Afteroom collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.