Audo Copenhagen fauteuils

De collectie Audo Copenhagen fauteuils laat zien dat ook comfort een belangrijke rol speelt in het interieur. In Scandinavische interieurs draait het niet alleen om minimalisme en licht hout, maar vooral ook om functionaliteit. We kunnen van dit Deense merk dan ook wel verwachten dat de fauteuils van Audo Copenhagen jou het comfort geven dat je er vast en zeker van verwacht. Neem bijvoorbeeld de Ingeborg fauteuil van dit merk. Een echte duizendpoot die de ondanks zijn klassieke vorm een hedendaagse twist heeft. Een elegante fauteuil die het in elke ruimte goed doet, en waarbij je de keuze hebt uit verschillende stoffen en kleuren. Toch nieuwsgierig naar andere fauteuils? Ontdek dan alle andere opties die Audo Copenhagen je te bieden heeft.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-15 van 15 producten Sorteren op 1-15 van 15 producten Terug naar boven

Over Audo Copenhagen

Audo Copenhagen is een designmerk van Deense bodem. Het merk werkt samen met verschillende getalenteerde ontwerpers die samen tot de meest bijzondere ontwerpen komen waar ze veel consumenten mee kunnen verrassen. Het designlabel heeft een duidelijk doel voor ogen: Audo Copenhagen wil de wereld beter maken, niet zo ingewikkeld en vooral een stuk leuker. Ze proberen dan ook continu vernieuwing aan te brengen in hun assortiment designproducten. En de nieuwe ideeën komen niet aanwaaien, maar bedenken ze samen met uiteenlopende designers en architecten om zo tot mooie ontwerpen te komen. En elk van deze producten bevat kwaliteit waardoor je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt, daar zijn de Audo Copenhagen fauteuils een goed voorbeeld van. We kunnen wel stellen dat we bij Audo Copenhagen ook eenvoud, functionaliteit en toegankelijke kleuren zien die makkelijk te combineren zijn met andere producten, kleuren en materialen.

Audo Copenhagen fauteuils waar je blij van wordt

Een fauteuil moet eigenlijk bij voorbaat al een glimlach op je gezicht toveren. Dat idee dat je heerlijk kunt genieten op jouw favoriete meubelstuk en wel op de plek in je woning waar je je helemaal thuis voelt. Neem bijvoorbeeld de Brasilia fauteuil van Audo Copenhagen. Het slanke formaat en de zachte kussens zorgen al snel voor een succesvol exemplaar waar je heerlijk op kunt relaxen. Tegelijkertijd ziet de Brasilia er hartstikke elegant uit. De Co Lounge Chair fauteuil van Audo Copenhagen bevat een stijlvol ontwerp dat vrijwel direct uitnodigt om plaats te nemen. Hoe lekker is dat? Door de bekleding zit de fauteuil ook nog eens supercomfortabel.

Audo Copenhagen fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Audo Copenhagen fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.