Audo Copenhagen Wire

De inspiratie voor de Audo Copenhagen Wire serie komt van een bezoek aan een Japanse tuin in Los Angeles. Ontwerpers Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn waren onder de indruk van de tuin en de manier waarop er gebruik werd gemaakt van displays. In de tuin waren op maat gemaakte staande en hangende displays te zien met bloemen en licht erop. In combinatie met de kleine fonteintjes en de Japanse bomen transformeerden de tuin in een schitterende nieuwe soort art deco stijl. De Wire Bin opbergmand combineer je met een mooie lamp die net voor wat extra sfeer zorgt in je tuin, in je woonkamer of op je terras. Je kunt hem ook combineren met een grote vaas met bloemen of een bloempot met verse kruiden. Kijk maar wat de Wire collectie van Audo Copenhagen je te bieden heeft.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Audo Copenhagen

Het Deense designlabel Audo Copenhagen biedt een bijzondere collectie kasten, accessoires en verlichting. Audo Copenhagen houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat Audo Copenhagen ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Audo Copenhagen keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van het Deense merk zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nu om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas die de finishing touch toevoegt aan je interieur: Audo Copenhagen zet zich in voor praktisch én mooi design.

Wire op verschillende hoogtes

Je kunt een vaas met bloemen, een tafellamp of een stapel boeken prima kwijt op de Marble bijzettafel uit de Audo Copenhagen Wire collectie. Het is maar net waarvoor je hem wilt gebruiken. Wat dacht je van de Wire 606 plantenbak? De plantenbak heeft een luxe uitstraling en tilt jouw interieur naar een hoger niveau. Wist je dat je de plantenbak ook buiten kunt neerzetten? Goed nieuws, want je kunt nu ook je eigen Japanse tuin creëren. Hang er nog een paar mooie lampionnen bij en je hebt de Japanse look ook in jouw tuin. Wissel af in de hoogte met de verschillende hoogtes plantenbakken. In deze plantenbak kan perfect een klimplant pronken. Je kunt de mooie plantenbak echter ook vullen met vrolijke bloemen in mooie kleuren om Wire zo een wat zachtere uitstraling te geven.

Audo Copenhagen Wire bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Audo Copenhagen Wire collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.