Audo Copenhagen POV

De speelse kandelaars uit de Audo Copenhagen POV serie brengen veel sfeer in huis. Want zeg nou zelf, wat is er gezelliger dan de kaarsen binnen aan te steken zodra het buiten begint te schemeren? De naam van deze serie staat voor point of view, een term die in de filmwereld wordt gebruikt om aan te geven waar de camera zich op richt, dat zich richt op het deel van de scene wat de kijker te zien krijgt. Dit bepaalt welk beeld hij of zij van het verhaal krijgt en hoe dit vervolgens geïnterpreteerd zal worden. Dit gegeven hebben de ontwerpers ook toegepast op de ontwerpen uit deze serie. Hang bijvoorbeeld de POV Wall kaarsenstandaard aan de muur en ontdek dat dit soms een zeshoek is en dan weer een driedimensionaal vierkant. Of misschien zie jij er nog wel iets anders in?

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Leuker wakker worden met Audo Copenhagen

Dit Deense merk heeft een duidelijke filosofie: ze willen de wereld beter maken, minder gecompliceerd en net een beetje leuker om in wakker te worden. Zelf noemen ze deze filosofie simpel en als je door hun collectie gaat, ga je denken dat dit inderdaad zo is. Ze hebben een uitgebreid assortiment met prachtige designproducten voor het dagelijkse gebruik, zoals verschillende kandelaars. Audo Copenhagen besteedt tijdens het ontwerpproces veel aandacht aan het bedenken van slimme oplossingen en heeft als doel dat wanneer je een product aanschaft, je daar niet snel op uitgekeken zal raken. Zo zijn ook de kandelaars uit de POV serie slim ontworpen waardoor ze blijven verassen en je nog jarenlang zal genieten van het spel van vorm en functie.

Ga je voor de Audo Copenhagen POV Circle of Oval?

Naast dat de vorm van deze ontwerpen lijkt te kunnen bewegen, krijg je ook het idee dat de wandmodellen op je muur zweven. Het ophangsysteem is namelijk slim weggewerkt achter het smalle stalen frame. Van het cirkelvormige model zijn er verschillende maten verkrijgbaar waarbij de een geschikt is voor een waxinelichtje en de ander voor een kaars. In dat laatste geval is de POV Circle L kandelaar zeer geschikt. Voor een speels, sfeervol en warm effect kun je verschillende versies in een groep aan de muur hangen. Heb je liever wat kaarslicht op tafel in plaats van op de muur? De serie bevat ook twee staande kandelaars waarvan de POV Large kaarsenstandaard een geometrisch landschap is met plek voor wel zeven kaarsen. In jouw huis is er vanaf nu nooit meer gebrek aan een romantische sfeer.

Audo Copenhagen POV bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Audo Copenhagen POV collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.