Audo Copenhagen spiegels

Een Audo Copenhagen spiegel is zonder twijfel het mooiste spiegeltje van het land. Neem voor het gemak even de ovalen Norm Wall Mirror spiegel van dit Deense merk. Deze veelzijdige spiegel kan worden opgehangen in de hal, maar past ook prima in de slaapkamer of badkamer. Dankzij het duurzame materiaal en het tijdloze ontwerp is dit een Audo Copenhagen spiegel die vele generaties mee zal gaan. Jammer, eigenlijk, want het is natuurlijk veel leuker om nóg een Audo Copenhagen spiegel aan te schaffen. Gelukkig heeft dit merk meer dan genoeg veelzijdige opties. Ga je voor een grote staande spiegel of een kleiner exemplaar voor aan de muur? Welke variant je ook kiest, met een Audo Copenhagen spiegel haal je altijd een echt designstuk in huis. En daar ga je gegarandeerd vrolijk van kijken!

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Het design van Audo Copenhagen

Het Deense label Audo Copenhagen is de producent van verschillende bekende designproducten, zoals de Plinth salontafel, het Norm peper- en zoutstel en de Hashira lampen. Het bijzondere aan dit merk is dat Audo Copenhagen ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van accessoires in twijfel te trekken. Door out of the box te denken lukt het Audo Copenhagen keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van dit merk is dan ook niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. Zo zijn er Audo Copenhagen spiegels die bijvoorbeeld zo ontworpen zijn dat ze ruimtebesparend zijn. Vorm én functie worden dus gecombineerd bij Audo Copenhagen.

Audo Copenhagen spiegel in de hoek

Je kent ze wel: van die hoekjes in huis waar je je werkelijk geen raad mee weet. Geen zorgen: de Kaschkasch spiegel biedt de perfecte oplossing! Dankzij de triangelconstructie kun je deze spiegel van Audo Copenhagen namelijk gemakkelijk in een hoekje plaatsen. Bijkomend voordeel: het reflecterende spiegelglas laat de rest van de kamer ook nog eens groter lijken. Bovendien kun je aan de achterkant van de Audo Copenhagen Kaschkasch spiegel ook kleding ophangen. Wil je een spiegel die nog minder ruimte in neemt? Dan is de Norm Floor Mirror spiegel geknipt voor jou. Deze spiegel leunt nonchalant tegen de muur terwijl jij rustig de tijd neemt om je uitgebreid te verkleden. Dankzij het lederen handvat hoef je niet bang te zijn dat de Audo Copenhagen spiegel de benen neemt: je pint ‘m gewoon vast aan de muur.

Audo Copenhagen spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elke Audo Copenhagen spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Audo Copenhagen spiegel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Audo Copenhagen spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.