Audo Copenhagen Flambeau

Maak jouw huis sfeervol met een van de Audo Copenhagen Flambeau kandelaars! Deze kandelaars hebben hun naam aan hun vorm en materiaal te danken. Flambeau is namelijk een ander woord voor vlam, en laat dat nou precies zijn wat goed uitkomt met deze kandelaars. Ten eerste hebben de Flambeau kandelaars organische vormen die wat weg hebben van vlammetjes. Maar hetgeen waardoor de Flambeau kandelaars er écht uitspringen is dat de kandelaars gemaakt zijn van weerspiegelend metaal. Hierdoor flikkert jouw vlam op verschillende manieren en is deze nog specialer dan normaal. Kijk maar eens naar de Flambeau kandelaar large. Deze kandelaar is modern, strak en toch ontzettend elegant en sierlijk. Aan of uit, deze Audo Copenhagen kandelaar wil je hebben!

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen Flambeau bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Flambeau collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.