Audo Copenhagen Ready

De prachtige Audo Copenhagen Ready stoelen maken jouw eetkamer of werkkamer tot een feest! Deze prachtige stoelen hebben een gestroomlijnd ontwerp en lijken haast uit één stuk te bestaan. Dit zorgt ervoor dat de Ready stoelen elegant en sierlijk zijn. De stoelen zullen jouw huis dan ook op een subtiele manier een stuk stijlvoller maken! Je kunt aan de Ready stoelen fijn rechtop en comfortabel zitten, wat de stoelen perfect maakt als bijvoorbeeld eettafelstoel of bureaustoel. Zelfs na uren tafelen willen jouw gasten nog niet van deze knappe stoelen af! En knap, dat zijn ze. Kijk bijvoorbeeld naar de Ready eetkamerstoel gestoffeerd. De stoffering zorgt daarnaast voor een zachte zitting en wat warmte. Genoeg redenen om voor een van deze mooie stoelen te kiezen, in ieder geval!

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen Ready bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Audo Copenhagen Ready collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.