Audo Copenhagen bijzettafels

De collectie van Audo Copenhagen bestaat uit een enorme hoeveelheid bijzettafels. Wij durven wel te zeggen dat je je ogen uitkijkt wanneer je elk van deze bijzettafels van Audo Copenhagen ziet. Een prachtexemplaar is de Plinth Cubic van Audo Copenhagen. Geef hem een mooi plekje tegen de muur of juist middenin de ruimte en hij maakt je interieur helemaal af. Je kunt de verschillende bijzettafels ook prima met elkaar combineren. Extra gezellig en sfeervol. Ga je liever voor een totaal ander exemplaar? Dan kan de Androgyne bijzettafel Ø40 jou (én je interieur) vast heel blij maken.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Meesterlijk design van Audo Copenhagen

Het Deense label Audo Copenhagen is de producent van bekende designproducten als de Plinth bijzettafel, de Brasilia fauteuil en het Norm peper- en zoutstel. Het bijzondere aan dit merk is dat Audo Copenhagen ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door out of the box te denken lukt het Audo Copenhagen keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Audo Copenhagen is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar tevens bijzonder functioneel. Denk maar aan de unieke Audo Copenhagen tafels waar we het net over hadden.

Audo Copenhagen bijzettafels: familie Plinth

Familieleden hebben vaak wel iets van elkaar weg, maar lijken soms ook helemaal niet op elkaar. Voor de familie Plinth geldt dat ze stuk voor stuk iets van elkaar weg hebben waardoor je ze eenvoudig met elkaar kunt combineren. Een materiaal dat eleganter en klassieker is dan marmer bestaat er bijna niet. Een mooi voorbeeld is de kortste van het stel: de Plinth Cubic bijzettafel 40x40. Dit elegante en tijdloze exemplaar is er in vier verschillende kleuren. Ben je meer op zoek naar een hogere variant? Dan kan de Audo Copenhagen Plinth Tall bijzettafel 30x30 je daar prima bij helpen. Deze Audo Copenhagen bijzettafel heeft een hoogte van 51 centimeter. Om voor een mooi geheel te zorgen in je interieur en deze familieleden een plezier te doen, kun je het best de Audo Copenhagen bijzettafels bij elkaar zetten.

Audo Copenhagen bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Audo Copenhagen bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.