Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra, nu met gratis soft seats bij aankoop van de 5+1 actie.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Sorteren op

1-36 van 61 producten

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonminiaturen op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Aanwinsten voor in huis: miniatuur design meubels

In deze collectie krijgen de echte klassiekers ook de aandacht die ze verdienen. De Vitra Rood blauwe stoel miniatuur is daar een voorbeeld van. Heden ten dage is de mini collectie uitgegroeid tot meer dan honderd exemplaren. Qua grootte moet je je voorstellen dat de stoelen ongeveer een zesde zijn van de ware grootte. De miniaturen zijn echte meesterwerken, perfect op schaal en een kopie van de originelen tot in de kleinste details. Dank aan vorm, materiaal en kleur. Deze miniatuur design stoeltjes zijn eigenlijk echte verzamelitems die niet goedkoop zijn, maar wel het verzamelen waard. De Vitra Bocca miniatuur en de Vitra Hill House 1 miniatuur zijn twee exemplaren die ook zeker een plekje verdienen in deze collectie.

Vitra miniaturen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra miniaturen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke miniatuur en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra miniaturen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra
Filters
Productsoort
Miniatuur
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Op voorraad