Vitra Resting Animals

Zou je wel een nieuw dier in huis willen nemen, maar heb je het te druk en ben je te weinig thuis? Of lopen er al twee viervoeters rond in huis en is dat druk genoeg? Neem dan een dier uit de Vitra Resting Animals serie. Dit zijn de makkelijkste huisdieren die je ooit hebt gehad. Ze slapen namelijk altijd en zorgen zo voor rust in huis. De Resting Cat woondecoratie maakt nog net geen spinnend geluid, maar weet toch een gevoel van tevredenheid over te brengen. Dit is ook wat het Zweedse ontwerpersduo Front met deze serie wilde bereiken. Uit onderzoek bleek dat van alle spullen die mensen in hun bezit hadden dierlijke figuurtjes de meest waardevolle waren. En in een studie naar slapende dieren zagen ze dat de houdingen een serene rust uitstralen. En dat is juist wat we thuis nodig hebben. Ben je trouwens meer een vogelaar dan een kattenmens? Neem dan de Resting Bird woondecoratie.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een familiebedrijf uit Zwitserland dat al tachtig jaar bestaat. Ze verkopen hun producten wereldwijd aan binnenhuisarchitecten, bedrijven en particulieren. Langetermijn relaties zijn daarbij heel belangrijk. Huis, hotel of kantoor, de producten komen overal van pas en zorgen ervoor dat mensen zich er thuis voelen. Ze hebben klassiekers als de Vitra Eames Plastic Chairs in de collectie maar blijven ook nieuwe producten produceren. Door met verschillende creatieve hedendaagse ontwerpers te werken, zorgt het bedrijf ervoor om zijn grenzen te blijven verleggen. Wel met het oog op duurzaamheid, alle spullen zijn namelijk gemaakt om tientallen jaren bij je te houden. De serie dieren uit de Resting Animals collectie heeft ook het eeuwige leven. Nog een voordeel ten opzichte van echte huisdieren. 

Een beer in huis met Vitra Resting Animals

Beren zien er op het oog uit als hele fijne grote knuffeldieren. Niet voor niets hebben de meeste kinderen een teddybeer. Maar na de kindertijd verliest zo een knuffelbeest toch zijn charme. Vitra kwam met de oplossing. De Resting Bear woondecoratie is een knuffelbeer voor volwassenen. Een slapende beer van bijna een meter lang. Hij is bekleed met stof en heel lief en zacht. En hij is stiekem ook heel erg praktisch, want daar houden volwassenen ook van. Je kunt hem als voetenbank of poef gebruiken of als rugleuning wanneer je op een zacht kleed een boekje wil lezen. Daarnaast doet hij je in stressvolle tijden eraan herinneren dat er ook nog iets bestaat als complete rust. Een beeld dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert.  

Vitra Resting Animals bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Resting Animals serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.