Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra, nu met gratis soft seats bij aankoop van de 5+1 actie.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Sorteren op

1-29 van 29 producten

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonklokken op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen. De design klokken van Vitra zijn hier een perfect voorbeeld van. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trendy klok met zwart en goud?

Een unieke klok van Vitra

Heb je even? Deze Vitra klokken geven je in elk geval de tijd. Letterlijk en figuurlijk. Een mooi exemplaar die zeker een aanwinst is voor de betreffende wand waar je hem graag ziet, zijn de Vitra Sunburst klok en de Vitra Eye Clock klok. Zoals de naam je vast al deed vermoeden heeft deze laatste klok de vorm van een oog. Deze moderne klok houdt je in elk geval goed in de gaten. Af en toe geeft hij je zelfs een knipoog. Deze Vitra wandklok heeft een breedte van 76 centimeter en een hoogte van 34 centimeter. Een totaal ander exemplaar is de Nelson Fan klok. Deze houten klok heeft een bijzonder warme kleur waardoor hij eigenlijk elke ruimte in welke woning dan ook opvrolijkt. Ga je liever voor een felle kleur? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kleur oranje of rood. Geef een van deze Vitra klokken een mooi plekje in je woonkamer, eetkamer of werkkamer. Het is maar net waar hij je van dienst kan zijn. Deze tafelklokken helpen je ook graag bij de tijd: de gouden Tripod Clock klok én de zwart met witte Cone Clock klok.

Vitra klokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle klokken van Vitra kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke klok en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra klokken, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra