Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Vitra voor professionals

Vitra is een uniek design label dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren vijftig brengt het bedrijf prachtige design meubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen. Neem de Vitra .03 stoel met chroom onderstel stapelbaar: deze is niet alleen elegant om te zien, maar ook zeer praktisch. Je kunt er maar liefst 12 op elkaar stapelen, dus ruimte te over! Ook de andere stoelen uit de Vitra .03 serie worden gekenmerkt door een maximale uitstraling en effectiviteit, zoals we van dit Zwitserse designlabel gewend zijn.

Zo zit de Vitra .03 serie in elkaar

De Vitra .03 serie is ontworpen door Maarten van Severen. Hij ontwierp als het ware een stoel met twee gezichten: enerzijds elegant, anderzijds praktisch. De Vitra .03 stoel met poedercoating onderstel niet stapelbaar, bijvoorbeeld, heeft een roestvrijstalen buisframe. De zitschaal is daarnaast gemaakt van polyurethaan-integraalschuim, wat ervoor zorgt dat de stoel zacht aanvoelt en licht meeveert in de rug. Ook de rugleuning is flexibel door de geïntegreerde bladveren in de stoel. Het onderstel met poedercoat geeft deze Vitra .03 tot slot een stoere uitstraling dankzij de rechthoekige voorpoten. De Vitra .03 stoel met chroom onderstel niet stapelbaar, daarentegen, heeft vier ronde poten van verchroomd aluminium. Welke heeft jouw voorkeur? Ongeacht welk onderstel je kiest: om harde vloeren te beschermen leveren we standaard viltglijders mee met alle stoelen uit de Vitra .03 serie. Mocht je die willen vervangen door glijders voor een tapijtvloer, neem dan even contact op met de afdeling Klantadvies.

Vitra .03 serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elke stoel uit de Vitra .03 serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vitra .03 stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra .03 stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de .03 serie heeft Vitra ook de Aluminium Collectie, Panton collectie en Eames DSR serie.