Vitra Occasional Low

Met een Vitra Occasional Low bijzettafel haal je een eersteklastafeltje in huis. De massieve tafelbladen zijn gemaakt van topkwaliteit. Zo is er prachtig geolied licht eikenhout, maar ook donker geolied Amerikaans notenhout. Voor de metaalliefhebbers is er de aluminium optie in chocolade kleur. Het gepoedercoate onderstel van de bijzettafel zal in elk interieur passen, dus zet de Vitra Occasional Low bijzettafel 35 overal waar je wilt. Dit is de kleinste bijzettafel uit de collectie. Om extra te combineren is het mooi om de grotere versie, namelijk de Vitra Occasional Low bijzettafel 45, erbij te zetten. Laat ze net over elkaar heen staan. Hiermee creëer je net wat extra diepte. Dan heb je ook nog eens dubbel plezier!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Design van Vitra

Vitra is een designmerk dat in de jaren 50 is opgericht in Zwitserland. De mooiste designmeubels, woonaccessoires en verlichting worden hier gemaakt. Vitra staat bekend om het klassieke en eigentijdse design. Al deze producten zullen zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden. Bij het ontwikkelen van een product wordt het zo gemaakt dat het zo lang mogelijk meegaat en bij het produceren proberen ze zo min mogelijk te verspillen. Met al deze pluspunten is het dan ook niet gek dat het design van Vitra over de hele wereld wordt verkocht. Met productievestigingen in onder andere Duitsland, Japan, China en de Verenigde Staten zorgt Vitra ervoor dat iedereen van de producten kan genieten. Je komt de producten dan ook veel tegen in huizen, kantoren en openbare ruimtes.

Bijzettafels van Vitra

Bij Vitra geloven ze erin dat je huis een collage is. Flinders is het hier dan ook helemaal mee eens. Het interieur weerspiegelt de geschiedenis en de persoonlijkheid van de bewoners. Deze persoonlijkheid is te halen uit de kleuren, materialen, banken, lampen, maar ook de bijzettafels. Wanneer je een van de prachtige bijzettafels van Vitra in huis haalt, heeft het al een verhaal. Dit verhaal is het ontwikkelen van de tafel. Jij bent dan de persoon die het mooie verhaal van de bijzettafel als het ware verder mag gaan schrijven. Met welke bijzettafel van Vitra ga jij een verhaal maken? De Vitra Occasional Low collectie is een aanrader. Het voordeel van een bijzettafel is in elk geval dat hij eenvoudig je interieur aankleedt en je wat extra ruimte hebt om je mooiste woonaccessoires tentoon te stellen.

Vitra Occasional Low bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Occasional Low collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.