Naar boven

Actie: gratis Ottoman bij Grand Repos loungestoel van Vitra

Je ontvangt nu de Ottoman cadeau bij aankoop van de Grand Repos loungestoel van Vitra. De actie geldt t/m 31 januari 2022.

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren vijftig produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, Duitsland, VS, China en Japan en verkoopt de producten over de hele wereld. Vitra producten staan bekend om haar streven naar duurzaamheid en uniciteit. De producten zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien (al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn). De producten vind je zowel in huis als in kantoren en openbare instellingen. De producten van Vitra zijn dan ook ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg. Wat dacht je van de Vitra Eames Plastic Chairs, de Eames lounge chair, de Panton collectie of de Vitra Repos serie?

Loungen met Repos

De Vitra Repos serie doet zijn naam in alle opzichten eer aan. ‘Repos’ betekent namelijk ‘rust’. En laat dat nou precies zijn waar de serie in gespecialiseerd is: zorgen voor jouw ontspanning. Voor volledige ontspanning is het dan ook heerlijk om je voetjes omhoog te hebben. Met de Vitra Repos Ottoman voetenbank bijvoorbeeld. Deze voetenbank van Vitra is behalve het ideale recept voor ontspanning, ook goed als extra krukje te gebruiken. En de Vitra voetenbank is bovendien in dezelfde stoffen verkrijgbaar als de Repos loungestoel. Wil je liever een smallere voetenbank voor bij je loungestoel? Dan is de Vitra Repos Panchina 100 cm voetenbank wat voor jou. Deze voetenbank van Vitra staat daarnaast op vier slanke poten en is ook verkrijgbaar in een maatje kleiner: de Vitra Repos Panchina 75 cm voetenbank. Een ding is in ieder geval duidelijk: tot rust kom je zeker met deze Vitra voetenbanken!

Vitra voetenbanken voor Eames Lounge Chair

Het is de ultieme designklassieker: de Vitra Eames Lounge Chair. Deze prachtige loungestoel werd in 1956 ontworpen door het echtpaar Charles & Ray Eames met in het achterhoofd het idee voor een nieuwe uitvoering van de klassieke Engelse clubfauteuil. En wat is een fauteuil zonder voetenbank? Net als de Lounge Chairs komen de bijpassende Vitra voetenbanken in verschillende kleuren voor. Zo heb je de Vitra Ottoman voor Lounge chair sneeuwwit. Deze Vitra voetenbank heeft een ‘schaal’ van wit gepigmenteerd walnootfineer en een bekleding van Premium sneeuwwit leer. Perfect voor een licht en minimalistisch interieur. Ook is er de Vitra Ottoman voor Lounge chair Santos Palisander. De schaal van de voetenbank van Vitra is van zwart gepigmenteerd santos palisanderfineer en de bekleding van zwart leer. En dat past helemaal binnen een stoere, moderne huiskamer. Tot slot vind je in de collectie Vitra voetenbanken de Vitra Ottoman voor Lounge chair zwart. De schaal waarin het kussen ligt is van zwart gelakt essenhoutfineer en de bekleding is van Premium zwart leer. Die past dus echt overal bij!

Vitra voetenbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra voetenbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke voetenbank van Vitra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra voetenbank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Vitra