Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra, nu met gratis soft seats bij aankoop van de 5+1 actie.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Designicoon Vitra

Vitra is een uniek designlabel dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra producten staan bekend om haar streven naar duurzaamheid en uniciteit. Ze zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien, al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn. Zowel voor in huis als in kantoren en openbare instellingen zijn Vitra producten geschikt. Het zijn ijzersterke producten die gauw een leven lang mee gaan. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg. Maar ook diverse moderne ontwerpen sieren de collectie.

Hoger op met Vitra kasten

Eén, twee of drie lagen, met de Vitra Kast kast 1 HE kan je alle kanten op. Het is een modulair opbergmeubel dat in de basisversie alleen uit een dressoir bestaat. Doe er een schepje bovenop en het is een prachtige wandkast. Of zoek het nog hoger op en ga voor een statement en gebruik de kast met drie lagen als roomdivider. Naast deze kast zijn we ook in de wolken van de Vitra ESU boekenkast. Deze kast is vernoemd naar het eerste stabiele vliegtuig. Niet voor niets, want de Vitra kast is prachtig in evenwicht. De boekenkast heeft behalve planken ook laden en schuifdeurtjes, zodat je ook buiten het boekje kunt gaan.

Vitra kast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elke Vitra kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vitra kast en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra kast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra