Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra, nu met gratis soft seats bij aankoop van de 5+1 actie.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Sorteren op

1-36 van 46 producten

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonlampen op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen. De Vitra verlichting is hier een goed voorbeeld van.

Een sfeervolle Vitra lamp voor iedere ruimte

De papieren staande lamp Vitra Akari 10A en de papieren bol lamp Vitra Akari 45A mag je ook niet missen. Om het extra gezellig en sfeervol te maken in huis, kun je deze exemplaren ook prima combineren met de tafellamp die we eerder voor je hebben uitgelicht. Weet jij het al? De naam van de Akara komt van de Japanse uitdrukking voor licht en lichtheid. Ben je toch op zoek naar iets totaal anders? Dan is de Vitra Potence wandlamp van Jean Prouvé misschien wel wat voor jou. Een prachtige, eenvoudige wandlamp die eenmaal opgehangen niemand zal ontgaan. Kortom, een design lamp die graag wat extra aandacht van je vraagt en ondertussen doet wat er van hem wordt verwacht: de omgeving verlichten.

Vitra lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze producten, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra