Design van Vitra

Vitra is een Zwitsers merk dat zich kenmerkt door een rijkelijk gevuld assortiment meubels, verlichting en accessoires. Dat betekent dat je eigenlijk alle ingrediënten binnen handbereik hebt om een woning compleet in te richten met dit designmerk dat bij veel mensen goed in de smaak valt. Elk van deze producten is van goede kwaliteit waardoor je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Om helemaal bij het begin te beginnen, gaan we terug naar de jaren 50. Vanaf dat moment begon Vitra met designproducten produceren die tot op de dag van vandaag nog populair zijn. Het zijn producten die het vaak goed doen in zowel restaurants, kantoren en hotels als bij jou thuis in je woonkamer bijvoorbeeld. Het ontwerpersduo Charles & Ray Eames heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van dit merk. Zo hebben zij diverse producten gemaakt die al jaren als echte designklassiekers door het leven gaan.

Een Vitra wandplank: de speelse designs van de Corniches

De Vitra Corniches wandplankenserie laat een drietal design wandplanken zien die elk een ander formaat hebben. We hebben het dan over small, medium en large. Naast dat je de keuze hebt uit verschillende formaten, kun je ook voor de kleur gaan die het best past bij wat je zoekt. Speel jij graag met kleur? Dan kun je natuurlijk ook meerdere wandplanken in verschillende kleuren bij elkaar ophangen. Om het geheel juist wat strakker te houden kun je het best kiezen voor een design wandplank in dezelfde kleur of in dezelfde uitvoering. Welke Vitra Corniches wandplank is jouw favoriet? Pak jij het klein aan met de Corniches wandplank small of ga je liever voor een groots resultaat met de Corniches wandplank large? Je hebt de keuze uit zwart, grijs, wit, rood, khaki en oranje.

Vitra wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra wandplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra