Naar boven

Fritz Hansen: van houtbewerker naar designlabel

Het Deense designlabel Fritz Hansen is opgericht in 1872. De oprichter Fritz Hansen is een houtbewerker en richtte zijn eigen bedrijf op in Kopenhagen. In 1885 opende Fritz Hansen een meubelproductiebedrijf en later nog een werkplaats in Christianshavn. Het succes van Fritz Hansen is groot en het is dan ook een onmisbaar designlabel geworden. Bij Fritz Hansen vind je de mooiste banken, bijzettafels, stoelen en nog veel meer bijzondere producten. Het speciale aan Fritz Hansen is de manier van produceren. Kijk maar eens naar de Fritz Hansen Cecilie Manz vaas. Deze vaas is met de hand gemaakt. Het vakmanschap zie je goed terugkomen wat de vaas al meteen karakter geeft. Plaats je lievelingsbloemen in de vaas en zo creëer je op een makkelijke manier sfeer in je huis.

Stijlvolle Fritz Hansen vazen

Als je op zoek bent naar een bijzondere vaas, ben je bij Fritz Hansen aan het juiste adres. De Fritz Hansen Ikebana vaas long is een ontwerp van Jaime Hayon. De naam van de vaas is Japans voor het laten leven van bloemen en wordt gebruikt om de kunst van het bloemschikken te beschrijven. De vaas heeft meerdere openingen en zo kun je zelf kiezen hoe je de bloemen plaatst. De vaas is bedoeld om de hele bloem te eren. Van top tot teen oftewel van de stengel tot de kroon. De bijzondere vaas trekt hoogstwaarschijnlijk ieder zijn of haar aandacht. Je kunt ook voor een van de twee kleinere versies kiezen. Welke vaas heeft tot nu toe jouw voorkeur?

Fritz Hansen vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle Fritz Hansen vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Fritz Hansen vaas en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Fritz Hansen vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.