Fritz Hansen vazen

De collectie Fritz Hansen vazen laat een bijzondere selectie designvazen zien. Als je op zoek bent naar unieke vazen, dan ben je bij Fritz Hansen aan het juiste adres. De bekende Fritz Hansen Ikebana vaas mag niet in dit rijtje ontbreken. De Ikebana vaas is een ontwerp van Jaime Hayon. Ikebana is een term die in het Japans wordt gebruikt voor bloemschikken, en dat is precies wat de Ikebana vaas van Fritz Hansen doet. In de glazen vaas staat een messing statief met gaatjes. In de vaas kun je er nu zelf een kunstwerk van maken. Deze vaas combineer je perfect met de kleinere of grotere design vaas voor een speels en gezellig effect. Heb je al een favoriet ontwerp op het oog?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Fritz Hansen: van meubels tot accessoires

Het Deense designlabel Fritz Hansen is opgericht in 1872. De oprichter Fritz Hansen is een houtbewerker en richtte zijn eigen bedrijf op in Kopenhagen. In 1885 opende Fritz Hansen een meubelproductiebedrijf. Het succes van Fritz Hansen is groot en het is dan ook een onmisbaar designlabel geworden. Bij Fritz Hansen vind je naast meubels en verlichting ook bijzonder mooie accessoires. Van sierkussens tot vloerkleden en van kandelaars tot vazen. De leuke Fritz Hansen Ikeru vaas wordt nog mooier als je er je lievelingsbloemen inzet. Geïnspireerd door de Ikebana vaas heeft Jamie Hayon een nieuw ontwerp gemaakt voor de liefhebbers van het bloemschikken. De design bloemenvaas bestaat uit dertien aluminium buizen en een bosgroene, glazen schaal. Met deze bijzondere glazen vaas geef je een bos bloemen nét de extra aandacht die het verdient.

Uniek vazen design van Fritz Hansen

Het speciale aan Fritz Hansen is de manier van produceren. Kijk maar eens naar de Fritz Hansen Moon Eye vaas. Deze glazen vaas is met de hand gemaakt. Het vakmanschap zie je goed terugkomen wat de vaas al meteen karakter geeft. Plaats je lievelingsbloemen in de vaas en zo creëer je op een makkelijke manier sfeer in je huis. Of kijk eens naar de Fritz Hansen Ikebana vaas long. De vaas is een opvallende vaas van goede kwaliteit. Het kleine kunstwerk vormt de perfecte basis om je bloemen in tentoon te stellen. Die noodzaak is er echter niet, want de vaas ziet er zo mooi uit dat je hem prima zonder bloemen een plekje in je interieur kunt geven. De vaas is bedoeld om de hele bloem te eren en niet alleen te kijken naar de kroon van de bloem.

Fritz Hansen vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle Fritz Hansen vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Fritz Hansen vaas en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Fritz Hansen vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.