Actie: 5+1 gratis bij aankoop van de Black Ash vlinderstoelen van Fritz Hansen

Bij aankoop van zes vlinderstoelen zwart Ash Black of vlinderstoelen chroom Ash Black krijg je er één gratis. De actie geldt t/m 31 december.

Fritz Hansen

Het designlabel Fritz Hansen is in 1872 in Kopenhagen opgericht en kent een rijke geschiedenis. Fritz Hansen begon ooit als houtbewerker waarna zijn eigen werkplaats en productiebedrijf al gauw volgden. De ontwerpen van Fritz Hansen zijn allemaal ontworpen met de filosofie dat één meubelstuk de hele ruimte kan doen oplichten. Zijn zoon Christian E. Hansen borduurde hierop voort en experimenteerde in de jaren 30 met hout. Hij vond een manier om hout door middel van stoom te buigen. Designlabel Fritz Hansen brak hiermee door en vele beroemde stoelen volgden. Hierdoor ontstonden ook samenwerkingen met grote, internationale ontwerpers als Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Jaime Hayon en Piero Lissoni. Fritz Hansen wordt tot op de dag van vandaag gezien als een exclusief en internationaal designlabel met tijdloze collecties.

Grand Prix collectie van Fritz Hansen voor elk interieur

Na het prijswinnende origineel, konden variaties op deze klassieker natuurlijk niet uitblijven. Zo volgden de Grand Prix Chair Wood stoel gekleurd essen en variaties met een metalen onderstel zoals de Grand Prix Chair stoel naturel fineer. Om de ruimte helemaal compleet te maken, biedt de collectie ook een aantal moderne eettafels in verschillende formaten. Een goede tafel om gezamenlijk aan te werken, te studeren of te eten is de Grand prix tafel 235x95. Deze Deense eettafel biedt plek voor zes tot acht personen en is eenvoudig te combineren met verschillende interieurstijlen. Kun je geen genoeg krijgen van deze tafel, maar ben je op zoek naar een iets kleinere variant? Kijk dan eens naar de Grand Prix tafel 150x95. Laat de intense studeersessie of het uitgebreide diner maar beginnen.

Fritz Hansen Grand Prix bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Grand Prix collectie van Fritz Hansen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.