Actie: 5+1 gratis bij aankoop van de Black Ash vlinderstoelen van Fritz Hansen

Bij aankoop van zes vlinderstoelen zwart Ash Black of vlinderstoelen chroom Ash Black krijg je er één gratis. De actie geldt t/m 31 december.

Design van Fritz Hansen

Fritz Hansen is een Deens designmerk. Houtbewerker Fritz Hansen begon in 1872 met zijn eigen bedrijf in Kopenhagen en samen met zijn zoon runde hij het succesvolle bedrijf. In 1934 zijn ze een samenwerking aangegaan met de Deense architect Arne Jacobsen die Fritz Hansen naar een hoger niveau wist te tillen. Echter duurde dit een aantal jaren, want pas in 1955 lukte het Jacobsen door te breken als ontwerper. Hij ontwierp voor Fritz Hansen de iconische Vlinderstoel die tot op de dag van vandaag behoort tot één van de meest gekopieerde producten allertijden. Het assortiment van Hansen bestaat uit meubels, verlichting en accessoires waarmee je je interieur eenvoudig een boost kunt geven. Ook de barkrukken van Fritz Hansen mogen hier niet in ontbreken. Wat dacht je van de Fritz Hansen High Dot barkruk 65? Door het toegankelijke design past deze kruk in elke keuken.

Ontbijten op de iconische Vlinderstoel barkruk van Fritz Hansen

De traditionele Vlinderstoel van Fritz Hansen kennen wij allemaal. Je zou niet zeggen dat het oorspronkelijke ontwerp uit de jaren 50 stamt, zo modern is deze stoel. Het is dan ook geen wonder dat er al meer dan 5 miljoen exemplaren van de Fritz Hansen Vlinderstoel zijn geproduceerd. maar wist je dat de Fritz Hansen Vlinderstoel Series 7 barkruk 64cm naturel fineer een stoel is uit dezelfde serie, maar dan voor aan je aanrecht? De design barstoel is uitgebracht in zowel een lage als een hoge variant. Het is een prachtige barkruk die is gemaakt van hout. Je ontbijt is nog nooit zo iconisch geweest als op één van de Vlinderstoel barkrukken van Fritz Hansen.

Fritz Hansen barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle Fritz Hansen barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.