Fritz Hansen Objects

Alle design woonaccessoires van Fritz Hansen krijgen een welverdiend plekje in de Fritz Hansen Objects collectie. Want hoewel de meesten van jullie Fritz Hansen zullen kennen vanwege de prachtige meubels, weten maar weinig mensen dat Fritz Hansen ook een collectie vol mooie en grappige design woonaccessoires heeft met items die ontworpen zijn door verschillende toonaangevende ontwerpers. Een van die ontwerpers is Cecilie Manz. Voor de Fritz Hansen Objects collectie ontwierp ze een serie items van wel heel speciaal aardewerk.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Fritz Hansen en design accessoires

Fritz Hansen mag zich tot de oudste spelers in de wereldwijde designmarkt rekenen. Dit designlabel is namelijk opgericht in 1872. Fritz Hansen heeft samengewerkt met grote namen uit de kunst- en architectuurwereld. Vanaf de jaren 80 tot op vandaag blijft Fritz Hansen druk bezig om zijn collecties aan te vullen met nieuwe ontwerpen en hierbij geeft hij ook ruimte aan jongere ontwerpers, zoals zoals Cecilie Manz en Jaime Hayon. In 2016 is de prachtige Objects serie van Fritz Hansen geboren. Op zoek naar leuke design accessoires voor in de woonkamer? De opvallende collectie van de meest prachtige design accessoires bevat veelal creaties van verschillende hedendaagse ontwerpers. Deze Scandinavisch accessoires zijn ook superleuk om te geven en te krijgen.

Unieke vazen van Fritz Hansen

Het speciale aan Fritz Hansen is de manier van produceren. Kijk maar eens naar de Fritz Hansen Cecilie Manz vaas. Deze keramieken vaas is met de hand gemaakt. Het vakmanschap zie je goed terugkomen wat de vaas al meteen karakter geeft. Plaats je lievelingsbloemen in de vaas en zo creëer je op een makkelijke manier sfeer in je huis. De Low vaas is een opvallende vaas van goede kwaliteit. De vaas is op twee manieren te gebruiken: als vaas van puur glas of met de cederhouten ring eromheen. Het kleine kunstwerk vormt de perfecte basis om je bloemen in tentoon te stellen. Die noodzaak is er echter niet, want de vaas ziet er zo mooi uit dat je hem prima zonder bloemen een plekje in je interieur kunt geven.

Kussens van Fritz Hansen door Arne Jacobsen

De Deense Arne Jacobsen ging als architect en ontwerper door het leven. Door zijn enorme passie en gedrevenheid had hij al snel de bekendste ontwerpen op zijn naam staan. Dit is niet altijd zo geweest, want hij had vroeger één droom: schilder worden. Toch wist zijn vader Johan Jacobsen hem de kant van architect op te duwen. Nu is Arne Jacobsen niet meer weg te denken uit de designwereld met zijn kenmerkende ontwerpstijl. Zijn stijl kun je omschrijven als functioneel, organische gevormd en elegant. De ontwerper heeft veruit het meest mogen ontwerpen voor Fritz Hansen, maar ook voor andere Deense merken als Louis Poulsen, &tradition en HOUE. Wat dacht je van het donkerblauwe Arne Jacobsen 50x50 kussen? Het kussen bewijst dat comfort en een mooi design elkaar niet uitsluiten.

Fritz Hansen Objects bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fritz Hansen Objects collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.