Actie: 5+1 gratis bij aankoop van de Black Ash vlinderstoelen van Fritz Hansen

Bij aankoop van zes vlinderstoelen zwart Ash Black of vlinderstoelen chroom Ash Black krijg je er één gratis. De actie geldt t/m 31 december.

Fritz Hansen design relaxstoelen

Het designlabel Fritz Hansen werd opgericht in 1872. In dat jaar begon Fritz Hansen als houtbewerker voor zijn eigen bedrijf in Kopenhagen. De jaren daarop opende hij een meubelproductiebedrijf en een werkplaats. De doorbraak voor het designlabel kwam in de jaren 30 toen de zoon van Fritz Hansen begon te experimenten met het buigen van hout door middel van stoom. Bij het designmerk vind je nu de mooiste bijzettafels, banken, stoelen, fauteuils en nog heel veel meer beeldschone producten. Bekijk bijvoorbeeld eens de PK22 fauteuil. De elegante, knappe fauteuil is een allemansvriend die in ieder interieur tot zijn recht komt. Het is de perfecte stoel voor in de woonkamer naast een leuk koffietafeltje. Met het rijkelijk gevulde assortiment van dit Deense merk kun je je interieur of een deel ervan eenvoudig een boost geven.

De iconische Egg Chair

De prachtige Fritz Hansen Egg Chair fauteuil werd door Arne Jacobsen ontworpen in 1958. De ontwerper kreeg de prachtige kans om het Royal Hotel in Kopenhagen van architectuur tot het meubilair in zijn geheel te ontwerpen. Leuk om te weten is wel dat de Egg stoel voor het hotel ontworpen en gemaakt is. Op deze manier kon Arne Jacobsen de combinatie van design en architectuur op een goede manier tot uiting brengen. In de lobby van het Royal Hotel was de fauteuil te bewonderen en deze groeide uit tot een regelrechte klassieker. Het onderstel van de fauteuil is gemaakt van gepolijst aluminium en de zitting van stevig polyurethaanschuim. De stoel kan geleverd worden in verschillende stof- en leersoorten. Wil je de set helemaal compleet maken? Neem dan ook de Egg Foot Stool voetenbank. De combinatie van de loungestoel en het voetbankje zorgt voor optimaal zitcomfort.

Fritz Hansen fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle Fritz Hansen fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.