Actie: 5+1 gratis bij aankoop van de Black Ash vlinderstoelen van Fritz Hansen

Bij aankoop van zes vlinderstoelen zwart Ash Black of vlinderstoelen chroom Ash Black krijg je er één gratis. De actie geldt t/m 31 december.

Sorteren op

1-28 van 28 producten

Fritz Hansen: van houtbewerker naar designlabel

Het designlabel Fritz Hansen kent een lange en rijke geschiedenis. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit van een meubelproducent tot een gevestigde naam in de designwereld. Het begon allemaal in 1872. In dat jaar begon houtbewerker Fritz Hansen zijn eigen bedrijf in Kopenhagen. In de jaren die daarop volgenden opende hij een meubel productiebedrijf en een werkplaats. De doorbraak voor Fritz Hansen kwam in de jaren 30, toen zoon Christian E. Hansen begon te experimenteren met het stoombuigen van hout. Veel beroemde stoelen zijn op deze manier ontstaan, zoals de Mier stoel en de Vlinderstoel. Ook andere ontwerpen uit deze periode zijn nog steeds ongekend populair, zoals de Fritz Hansen tafels. Wat dacht je van de Fritz Hansen AJ Trolley? Fritz Hansen haalt het beste van de vorige eeuw naar onze tijd.

Fritz Hansen Join salontafels

Op zoek naar een salontafel met een tijdloos design? Je zoektocht stopt bij het zien van de Fritz Hansen Join FH21 salontafel 76x47. De eiken salontafel van de Join collectie mengt zich in iedere ruimte en gaat jarenlang mee en je hebt de keuze uit drie vormen. De tafel heeft een tijdloos design met een uitgesproken persoonlijkheid. Als je denkt dat ze het bij een enkele salontafel hebben gehouden, dan heb je het mis! De salontafels van Fritz Hansen zijn verkrijgbaar in talloze verschillende uitvoeringen. We hebben houten salontafels, salontafels van marmer of van metaal. Welke salontafel van Fritz Hansen is jouw favoriet?

Multifunctionele Fritz Hansen bijzettafels

De Fritz Hansen bijzettafels zijn ontworpen door de Deen Kasper Salto. Hij wilde een functionele bijzettafel ontwerpen en dat is zeker geslaagd. De Little Friend verstelbare bijzettafel met fineer tafelblad van Fritz Hansen is niet alleen in hoogte verstelbaar, hij is ook nog eens licht van gewicht. En daardoor kan je de bijzettafel van Fritz Hansen eenvoudig verplaatsen. Het handvat aan de rand van het tafelblad helpt hier nog een extra handje bij. De Fritz Hansen bijzettafel is verkrijgbaar in talloze verschillende uitvoeringen. Of wat dacht je van de Tray table bijzettafel van Fritz Hansen? Deze eiken bijzettafel is in de jaren '50 ontworpen door het duo Willumsen en Engholm. Dit ontwerp heeft dus al de tand des tijds doorstaan. Het tafelblad zit los, en kun je zo dus makkelijk gebruiken als dienblad. Deze bijzettafel is dus zowel mooi als praktisch.

Fritz Hansen tafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen tafels. Dat betekent dat wij elke Fritz Hansen tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fritz Hansen tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Fritz Hansen tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.