Naar boven

Fritz Hansen bijzettafels

Een bijzettafel van Fritz Hansen is niet alleen maar voor erbij. Waar je je nieuwe beste vriend ook nodig hebt, hij zal altijd aan je zijde blijven staan. Deze trouwe drievoeter is namelijk overal inzetbaar door het verstelbare tafelblad, waardoor je hem altijd op de perfecte hoogte kan instellen. Met één druk op de knop kan je het tafelblad soepel verstellen tussen 50 en 73 centimeter hoog. Het maakt de Little Friend verstelbare bijzettafel niks uit waar hij staat, zolang hij je maar kan helpen. Het is de ideale plek voor je laptop, koffiebeker, boeken, het huiswerk van de kinderen of wat je er eigenlijk maar op neer wil leggen.

Fritz Hansen: van houtbewerker naar designlabel

Het designlabel Fritz Hansen kent een lange en rijke geschiedenis. Het begon allemaal in 1872. In dat jaar begon houtbewerker Fritz Hansen zijn eigen bedrijf in Kopenhagen. In de jaren die daarop volgden opende hij een meubel productiebedrijf en een werkplaats. De doorbraak voor Fritz Hansen kwam in de jaren 30, toen zoon Christian E. Hansen begon te experimenteren met het buigen van hout door middel van stoom. Veel beroemde stoelen zijn op deze manier ontstaan, zoals de Mier stoel en de Vlinderstoel. Ook andere ontwerpen uit deze periode zijn nog steeds ongekend populair, zoals de Fritz Hansen bijzettafels met de bijzondere tafelpoten die richting tafelblad in vieren vertakken. Fritz Hansen haalt het beste van de vorige eeuw naar onze tijd.

Multifunctionele Fritz Hansen bijzettafels

De Fritz Hansen bijzettafels zijn ontworpen door de Deen Kasper Salto. Hij wilde een functionele bijzettafel ontwerpen en dat is zeker geslaagd. De Little Friend verstelbare bijzettafel met fineer tafelblad van Fritz Hansen is niet alleen in hoogte verstelbaar, hij is ook nog eens licht van gewicht. En daardoor kan je de bijzettafel van Fritz Hansen eenvoudig verplaatsen. Het handvat aan de rand van het tafelblad helpt hier nog een extra handje bij. De Fritz Hansen bijzettafel is verkrijgbaar in talloze verschillende uitvoeringen. Het tafelblad is van fineer en kan standaard geleverd worden in eiken, walnoot, zwart en wit. Het onderstel is gemaakt van staalbuis en gegoten aluminium. Er zijn ook nog andere samenstellingen mogelijk, zoals verschillende kleuren CPL. Bij het onderstel kan je kiezen tussen verchroomd en gelakt staal. De lakkleur komt dan overeen met de kleur van het tafelblad.

Fritz Hansen bijzettafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij elke Fritz Hansen bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fritz Hansen bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Fritz Hansen bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.