Meesterlijk design van MENU

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Denk maar aan de dubbele Menu vaas waar we het net over hadden.

Bloemetjes buiten zetten

De Vase Vase vaas is niet de enige Menu vaas met een dubbelzinnig karakter: de Menu Troll vaas medium kan er ook wat van! Deze prachtige vaas heeft zijn naam te danken aan ontwerpster Anderssen & Voll en combineert glas en beton op originele wijze. De Troll vaas medium van Menu heeft zijn naam te danken aan de overloop van kleur in het glas van donker naar transparant. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een perfect voorbeeld is van het ‘out of the box’ denken van Menu. Wat vind jij?

Tactische MENU vaas

Dankzij het glanzende oppervlak van de Menu Aer vaas 33 wordt elke bos bloemen die je erin zet weerspiegeld. Zo lijkt het net alsof je twee bossen hebt aangeschaft! Deze Menu vaas is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De hoge, slanke versie is perfect voor een mooie bos rozen. De lage, brede vaas is juist ideaal voor een drijvend bloemstuk. De Aer vaas van Menu dankt zijn naam aan het Engelse woord ‘air’. Het is dan ook geen verrassing dat het ontwerp van de vaas geïnspireerd is op de golvende bewegingen van de lucht.

MENU vaas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elke Menu vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.