Sorteren op

1-20 van 20 producten

Meesterlijk design van MENU

Het Deense label MENU is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat MENU ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het MENU keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van MENU is niet allen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. De MENU kandelaar is bijvoorbeeld bijzonder veilig in gebruik. Tot slot heeft MENU een aantal 'gekke' design accessoires, zoals het Barcelona vogelhuis.

MENU kandelaar aan de muur

Bij een MENU kandelaar denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan een hoge, slanke kaarsenstandaard voor op tafel. Maar dan heb je het mis! De POV Wall kaarsenstandaard is bijvoorbeeld een MENU kandelaar voor, zoals de naam al doet vermoeden, aan de muur. Hoe origineel! De POV Wall kaarsenstandaard is één van de meest geliefde cadeautjes uit het Flinders assortiment. Dat is ook niet zo gek, want het ontwerp is elegant, minimalistisch en romantisch tegelijkertijd. Kun je niet genoeg krijgen van deze kandelaar van MENU ? Bestel dan ook de POV Large kaarsenstandaard, die plaats biedt aan maar liefst zeven kaarsen.

MENU kandelaars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU . Dat betekent dat wij elke MENU kandelaar kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke MENU kandelaar en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een MENU kandelaar, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.