Naar boven

Over Zuiver design

Het Nederlandse designmerk Zuiver werd in 2011 opgericht in de Zaanstreek en heeft in korte tijd een waar imperium weten op te zetten. Puurheid en originaliteit staan nog steeds centraal in hun collectie en zijn dus ook de kernwaarden van Zuiver. In de uiteenlopende collecties vind je meubels, verlichting en woonaccessoires om je huis compleet in te richten. De collecties kenmerken zich door een frisse uitstraling, zien er modieus uit en zijn up-to-date met de trends van vandaag. Dat geldt ook voor de stoelen van Zuiver. De ontwerpen voelen werelds aan en kenmerken zich door elementen uit verschillende windstreken. Met verkooppunten in tachtig verschillende landen en in drie verschillende continenten is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk. Wij zijn enthousiast, jij ook?

Zitten op de stoelen van Zuiver

De eigenschappen die we terugzien in de stoelen van Zuiver typeren tegelijkertijd hun complete assortiment. Betaalbaar design en liefde voor pure materialen typeren alle stijlvolle ontwerpen van dit merk. Daarnaast heeft Zuiver comfort hoog in het vaandel staan. Zo nodigt de vormgeving van de OMG stoel van Zuiver bijvoorbeeld direct uit om even lekker te zitten. Kopje koffie met een krantje erbij en jij zit het hele weekend goed. Naast deze stoel hebben we ook de OMG bureaustoel van Zuiver. Thuiswerken was nog nooit zo comfortabel. Is modern niet jouw smaak en snak je naar een herinnering aan je onbezorgde schooltijd? Dan is de vrolijke, stapelbare Back to School stoel wellicht iets voor jou. Met dit ontwerp heeft Zuiver de ouderwetse stoel onder de schoolbank in een nieuw jasje gestoken.

Geslaagde stoelenserie van Zuiver: Albert Kuip

Deze serie stoelen is het resultaat van een succesvolle samenwerking van Hollands' trots Zuiver samen met het ontwerpbureau APE uit Amsterdam. Door het prachtige, minimalistische design komen de Albert Kuip stoelen van Zuiver in elke ruimte tot hun recht. Of je hem nu als eetkamerstoel of bureaustoel inzet, hij voorziet jou van het comfort dat je verdient. Door de kuip van polypropyleen en het houten onderstel zorgen de stoelen eigenlijk voor die Scandinavische look die in geen enkel interieur misstaat. Daarnaast zit je door de ietwat flexibele rugleuning zeker supercomfortabel. Met andere woorden: een collectie stoelen waar je eigenlijk wel een kijkje in moet nemen. Welke variant neem jij in huis?

Zuiver stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle stoelen van Zuiver kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.