Zuiver tafels

Met een Zuiver tafel haal je een zuivere tafel in huis. Zuiver in vorm, maar ook in materiaal. En dat betekent niet dat de Zuiver tafels saai zijn. Allesbehalve zelfs: de eigenwijze ontwerpers van Zuiver zorgen namelijk altijd voor spannende materiaalcombinaties en grensverleggende vormen. Bovendien is een Zuiver tafel niet alleen geschikt voor de eetkamer. Neem de Zuiver Pilar tafel: deze tafel kan je in je werkplek, hal, of zelfs in je slaapkamer plaatsen. Het strakke tafelblad is zeer uniek en zal dan ook alle aandacht trekken. Het ronde tafelblad nodigt bovendien uit voor gezellige etentjes met goede gesprekken tot in de late uurtjes. Lees hier tips en adviezen over de inrichting van de ideale eethoek.

Actie: 15% korting op een selectie outdoor van Zuiver

Je ontvangt nu korting op een deel van het outdoor assortiment van Zuiver.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 72 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 72 producten Terug naar boven

Zuiver is puur

Het Nederlandse designmerk Zuiver is opgericht in 2011. En met een naam als Zuiver snap je gelijk waar het designlabel voor staat: puurheid en zuiverheid. Dat zie je niet alleen terug in de vormen van de ontwerpen, maar ook in de materialen. Kenmerkend voor Zuiver producten is dan ook het gebruik van materialen als hout, staal en wol. De Zuiver collectie bestaat uit een grote variatie aan kleur en stijl. Niet zo gek als je bedenkt dat de ontwerpers uit alle windrichtingen komen. Bovendien zijn onder de ontwerpers zowel jonge talenten als oude rotten in het vak te vinden. Die verschillende stijlen zie je niet alleen terug bij een Zuiver tafel, maar ook bij verlichting, stoelen, vloerkleden en banken. En het succes is daarbij niet uitgebleven: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een alom geroemd designmerk. Ook goed om te weten: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux!

Stormachtige Zuiver tafel

Op zoek naar een bijzonder mooie eettafel? Dan is de Zuiver Storm tafel 180x90 echt iets voor jou. Op het eerste gezicht lijkt de Zuiver tafel zijn stoere naam geen eer aan te doen. Maar het is een storm in een glas water: als je beter kijkt zie je de vele details, de vloeiende lijnen en de unieke afwerking van de hoeken en poten. En dan snap je dat het wel degelijk een woest ontwerp is. Deze stormachtige tafel van Zuiver is dan ook ideaal om een frisse wervelwind door je interieur te laten waaien. Wil je een grotere storm aan complimenten veroorzaken? Kies dan de Zuiver Storm tafel 220x90. Deze tafel van Zuiver is namelijk veertig centimeter langer dan zijn broertje. Beide Storm tafels van Zuiver hebben een tafelblad van kunststof MDF en zijn gefineerd met essenhout. De randen en poten zijn volledig gemaakt van essenhout. De Zuiver tafel is gelakt met een beschermende PU-laag, maar het essenhout heeft zijn originele kleur behouden. Al met al is het in ieder geval duidelijk dat de tafels van Zuiver niet standaard zijn!

Zuiver tafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij iedere Zuiver tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.