Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Klein Zuiver dressoirtje

Een Zuiver Dressoir is gemakkelijk in de omgang. Zie je hem graag in de hal, woonkamer of eetkamer? Of heb je je Zuiver dressoir liever in de slaapkamer, om bijvoorbeeld sieraden en accessoires in te bewaren? Geen probleem. De drie verschillende maten zorgen ervoor dat je altijd een Zuiver dressoir kunt vinden wat geschikt is voor jouw inrichting. Het kleinste exemplaar, het Zuiver High Wood dressoir small, is met zijn 90 centimeter breed een ideaal maatje voor een smalle gang. De twee kastjes van wit gelakt MDF bieden voldoende ruimte aan de belangrijkste items, zoals sjaals en mutsen, of auto- en fietssleutels. Het eikenhouten onderstel van dit Zuiver dressoir geeft het geheel een stijlvolle look. Wie zegt dat praktisch en mooi niet samen gaan?

Mag het een maatje meer zijn?

Niet iedereen kan uit de voeten met het kleinste Zuiver dressoir uit de collectie. Misschien heb je liever een laatje of een wat breder kastje. Kijk dan eens naar het Zuiver High on Wood dressoir medium. Deze is dertig centimeter breder dan zijn kleine broertje en heeft in plaats van twee kastjes, één kastje en twee lades. Dankzij de hoge, houten poten houdt dit Zuiver dressoir gemakkelijk het overzicht. Oké, wil je echt nog meer spullen kwijt? Het Zuiver High on Wood dressoir large kan je daar wel bij helpen. Dit Zuiver dressoir heeft het beste van allebei de werelden: twee kastjes en twee lades. Bovendien is hij 160 centimeter breed en biedt dus alle ruimte aan jouw dierbare en minder dierbare items. Op naar een opgeruimd interieur!

Zuiver dressoir bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk Zuiver dressoir kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Zuiver dressoir en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver dressoir, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast dressoirs heeft Zuiver prachtige stoelen, bijzettafels en hanglampen.