Zuiver spiegels

Een Zuiver spiegel is de perfecte oplossing voor vrouwen die vaak spulletjes kwijt zijn. En ook voor mannen, overigens. Want een Zuiver spiegel is de perfecte combinatie tussen bewonderen en bewaren! Dankzij de uitsparing tussen de Zuiver Round Wall spiegel en het frame, ontstaat er voldoende ruimte voor al je lipsticks, mascaraborsteltjes en make-up kwasten. Of voor je autosleutels, het bonnetje van de stomerij, een pakje kauwgom... Enzovoorts. Afhankelijk van de grootte waarin je deze Zuiver spiegel bestelt kun je er een flinke hoeveelheid accessoires in kwijt. Ga jij voor de diameter van 40 centimeter of heb jij de Zuiver spiegel van 60 centimeter wel nodig? Ook goed om te weten: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux.

Actie: 15% korting op een selectie outdoor van Zuiver

Je ontvangt nu korting op een deel van het outdoor assortiment van Zuiver.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Puur design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, accessoires en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver spiegel aan de wand

De meest populaire Zuiver spiegel is tegelijkertijd ook de meest praktische. Want de Zuiver Round Wall spiegel heeft allang begrepen dat jij, voor je de deur uit rent, als laatste nog even de spiegel checkt. En laten daar nou net je reservesleutels, lipgloss en haarelastiekje ook liggen! Zo vang je twee vliegen in één klap met deze Zuiver spiegel: terwijl je een blik in de spiegel werpt en je haar fatsoeneert, vind je meteen dat bonnetje van de stomerij terug. Zo bespaar je je niet alleen een geschokte blik van collega’s (denk aan: vogelnest op je hoofd), maar kun je ook direct je schone outfit ophalen. Een heel praktisch ontwerp dus, deze Zuiver spiegel. Omdat je ook nog eens kunt kiezen uit twee afmetingen, vind je altijd wel een plek in de hal voor de Zuiver Round Wall spiegel. Of in de slaapkamer. Of in de kinderkamer. Of in de badkamer, want ook daar kun je deze Zuiver spiegel gerust hangen!

Zuiver spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver spiegel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.