Naar boven

Puur Zuiver

In 1998 is het Nederlandse designlabel Zuiver opgericht. En met een naam als Zuiver hoef je niet lang te raden waar het designmerk voor staat: puurheid en zuiverheid. Dat zie je niet alleen terug in de materialen, maar ook in de vormen van de designs. Onder de materialen die kenmerkend zijn voor Zuiver vallen dan ook hout, staal en wol. In de Zuiver collectie vind je een grote variatie aan stijlen en kleuren. Niet zo gek als je bedenkt dat de ontwerpers uit alle windstreken komen. Bovendien zijn onder de ontwerpers zowel oude rotten in het vak, als jong aanstormend talent te vinden. De verschillende kleuren en stijlen zie je niet alleen terug bij een Zuiver klok, maar ook bij verlichting, stoelen, vloerkleden en banken. De puurheid van Zuiver heeft zeker tot succes geleid: met zeven vestigingen in onder andere Spanje, Polen en Duitsland is Zuiver uitgegroeid tot een alom bekend designmerk. Ook leuk om te weten: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux!

Luxe Zuiver klok

Naast de Zuiver klok van keramiek, zijn er ook Zuiver klokken van marmer. De Zuiver Marble Time klok kun je namelijk in maar liefst vier verschillende kleuren krijgen! En hoeveel tijd er ook verstrijkt, marmer blijft mooi. Een ideaal materiaal voor een product waarbij de tijd zal blijven tikken. De gouden wijzers met het glanzende marmer vormen een prachtige combinatie die luxe uitstraalt. Maar er is één ding wat kiezen voor de Zuiver klok moeilijk zal maken: keuzestress om welke kleur je moet nemen! De Marble Time klok van Zuiver is namelijk verkrijgbaar in zwart, wit, grijs én groen. Bovendien is elke klok van massief marmer en zijn de natuurlijke marmerkleuren behouden. Door de neutrale kleuren past deze Zuiver klok perfect in ieder interieur. Een echte eyecatcher voor in jouw huis dus. En niet te vergeten: de Marble Time klok van Zuiver is een schoonheid die in de loop der tijd niet verloren zal gaan!

Zuiver klok bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij iedere Zuiver klok kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver klok en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een klok van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.