Zuiver design

Het Nederlandse designmerk Zuiver staat bekend om zijn moderne meubels voor een betaalbare prijs. Het label is in 2011 opgericht en heeft sinds die tijd een grote collectie designmeubels en woonaccessoires opgebouwd. Zuiver staat voor puur en eerlijk design; natuurlijke materialen als wol, hout en staal worden dan ook veel gebruikt. De Tripod serie bestaat bijvoorbeeld uit lampen met drie houten poten als onderstel. En de Retro ’70 serie bestaat uit ronde hanglampen van koper en chroom. Zuiver werkt samen met een grote hoeveelheid ontwerpers van over de hele wereld. Hierdoor is de collectie heel divers en altijd verrassend.

Grote Zuiver salontafels

Zuiver is niet bang om groot te denken. Dit zie je niet alleen in hun steeds groeiende collectie, maar ook in het formaat van de Zuiver salontafels terug. Zo is de Oak Tray salontafel met een diameter van 78 centimeter zelfs groter dan een fietswiel. Vind je dat nog niet groot genoeg? Ga dan voor de Cupid XXL salontafel. Deze Zuiver salontafel heeft een diameter van maar liefst 82,5 centimeter. Deze Zuiver salontafel is verkrijgbaar in zwartgekleurd glas en kopergekleurd glas. Het grote tafelblad is los te halen van het frame, en het onderstel kun je inklappen. Handig dus voor tijdens een verhuizing, want je klapt deze grote Zuiver salontafel gemakkelijk in.

Zuiver salontafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver salontafels. Dat betekent dat wij elke Zuiver salontafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver salontafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Zuiver salontafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.