Design van Zuiver

Voor de oprichting van designmerk Zuiver gaan we alweer heel wat jaren terug en komen we uit in het jaar 2011. Het Nederlandse merk hecht veel waarde aan de kernwaarden zuiverheid en puurheid die overigens ook perfect passen bij de naam Zuiver. Hoe zien we deze kernwaarden terug in het merk? Als je de materialen en vormen van de producten onder ogen komt, wordt dit in een oogopslag duidelijk. Het merk bouwt op een gevarieerd ontwerpersteam. We vinden daarom niet alleen jong talent, maar vooral ook ervaren designers die allemaal een eigen stijl hebben. Dit maakt dat er een gevarieerd aanbod meubels, lampen en accessoires ontstaat. En dat zien we overigens ook terug in het aanbod fauteuils. Alle ontwerpers hebben trouwens wel een eigenwijs karakter dat zich uit in spannende materiaalcombinaties en vormen.

Comfortabele Zuiver fauteuil of loveseat

Om je woning net wat comfortabeler te maken, mag een fauteuil simpelweg niet ontbreken. Dit meubelstuk is ook ideaal om een zithoek compleet te maken naast een bank, vloerkleed, salontafel en vloerlamp die er misschien al staan. De Zuiver Summer Love Seat fauteuil heeft een stijlvol karakter, is in verschillende kleuren verkrijgbaar en bevat armleuningen die je net wat meer comfort geven. Door het toegankelijke design past deze loveseat eigenlijk in vrijwel elk interieur. Op zoek naar een wat robuuster ontwerp? Dan is de Zuiver Bubba fauteuil misschien wel een optie voor jou. De fauteuil is heerlijk comfortabel, geweldig zacht én nog eens zeer stijlvol. Een plek waar je het liefst de hele dag door blijft zitten.

Zuiver fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle Zuiver fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Zuiver