Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin Zuiver banken, tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zitten, loungen of borrelen?

De Zuiver Ridge serie kent oneindig veel mogelijkheden. Dat geldt ook voor de Rib stoel en de barkruk. Zoek je bijvoorbeeld een mooie stoel voor aan de eettafel, dan is de Zuiver Ridge Rib met armleuningen een goede optie. Passen de armleuningen niet onder de tafel? Je kunt deze Zuiver Ridge stoel ook zonder bestellen. Voor wie het graag hogerop zoekt, de Zuiver Ridge Rib barkruk. Net als zijn seriegenoten is deze kruk in maar liefst twaalf kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat jij mooi vindt. Door de zachte stof zit je comfortabel en kan je genieten van het lezen van de krant of je borreld er gezellig met vrienden. 

Zuiver Ridge bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Zuiver Ridge serie. Dat betekent dat wij ieder product uit de Zuiver Ridge serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver Ridge stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Zuiver Ridge serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast stoelen heeft Zuiver prachtige vloerkleden, bijzettafels en hanglampen.