Naar boven
Sorteren op

1-34 van 34 producten

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zet er een Zuiver bijzettafel bij

Een Zuiver bijzettafel kun je onmogelijk over het hoofd zien. De bijzondere vormgeving maakt dat deze tafeltjes je interieur verrijken, in plaats van alleen als onderzetter van je glas dienen. Bovendien is een Zuiver bijzettafel, dankzij de betaalbare kwaliteit, een stukje design dat voor iedereen toegankelijk is. Neem bijvoorbeeld de Zuiver bijzettafel Bee. Met zijn mat houten vierpoot en een glanzend wit tafelblad past deze bijzettafel in ieder interieur. Hij is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende maten. De kleine, smallere variant combineer je gemakkelijk met de grote, bredere variant voor een speels effect. De Zuiver Bee bijzettafel is zo ontworpen dat je geen last hebt van wiebelige pootjes. Zet er dus met een gerust hart een glas wijn op!

Bijzondere bijzettafels

Geef jij de voorkeur aan een bijzettafel die nog wat meer in het oog springt? Dan is de Zuiver bijzettafel Two Tone misschien iets voor jou. Met stevige, maar elegante pootjes van rubberhout is deze bijzettafel niet bij je weg te slaan. De onderkant van de vierpoot is bovendien in dezelfde kleur geverfd als het tafelblad voor een vrolijke noot in je woonkamer. Welke kleur dat is mag je helemaal zelf bepalen, want de Zuiver Two Tone bijzettafel is verkrijgbaar in maar liefst zes kleuren, waaronder blauw, oranje en limegroen. Heb je liever een bijzettafel in één kleur? De Zuiver bijzettafel Antique Copper biedt uitkomst. Dit tafeltje is gemaakt uit één stuk koperkleurig metaal en heeft een extra stoere uitstraling dankzij de ‘hammered’, oftewel gebutste, afwerking. Wie tot slot voor echte luxe gaat, kiest de Zuiver bijzettafel White Stone. Voor deze schoonheid met marmeren tafelblad hebben wij maar één woord: wauw.

Zuiver bijzettafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij iedere Zuiver bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel van Zuiver en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Zuiver. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast bijzettafels heeft Zuiver prachtige vloerkleden, stoelen, vloerlampen en hanglampen.

Zuiver