Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en vloerkleden. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver Barbier: elegant & functioneel

Geloof je in magie? Wanneer je dit prachtige Zuiver Barbier bureau ziet, in elk geval wel. Je trekt aan het handvat en in een handomdraai gebeurt er iets onverwachts. De alledaagse tafel verandert ineens in een heerlijke, stijlvolle werkplek. Na het werk berg je je pennen, laptop en notitieblokken weer op en kun je je bureau weer gebruiken als een fijne tafel. Door de combinatie van essenhout en MDF hout geef je je interieur een hoop extra warmte en sfeer mee. Maar wie weet ben je wel gewoon op zoek naar een dressoir voor in de woonkamer, slaapkamer of hal. Misschien voldoet de Zuiver Barbier Console dressoir aan jouw verwachtingen? Het mooie aan deze dressoir is dat je er ook spulletjes in kunt opbergen en dat hij niet te groot is. Zo is jouw huis in elk geval altijd opgeruimd en netjes.

Zuiver Barbier collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Barbier collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Barbier collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Barbier product van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.