Zuiver Vondel

Vernoemd naar het Vondelpark in Amsterdam, bestaat de Zuiver Vondel collectie uit verschillende tuinstoelen, tuinbanken, en tuintafels. De outdoor collectie is gemaakt om samen te genieten van de buitenlucht, en dat in combinatie met de nodige comfort. De designs zijn voorzien van vloeiende rondingen en strakke lijnen. Dit contrast biedt een harmonieus geheel met een uniek en tijdloos ontwerp. Daarbij zijn de Vondel tafels, stoelen en banken gemaakt van makkelijk te onderhouden materialen. De Vondel bistro tuintafel 71x71 is een aluminium tuintafel, verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals groen, zwart en clay. De Vondel collectie van Zuiver is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een tijdloos, elegant en stijlvol in- of exterieur.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Zuiver: de design trots van Westzaan

Zuiver, ook wel onze Nederlandse trots op het gebied van design meubelen, waant zich sinds 2011 in de interieurwereld. De visie van Zuiver is – niet geheel verrassend – te beschrijven als zuivere producten, zuivere materialen en zuivere ontwerpen. Dit komt tot uiting in het karakter van de producten; eenvoudig, strak en tijdloos. Zuiver gelooft in de kracht van minimalisme en functionaliteit. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij er voldoende oog is voor detail en duurzaamheid. Kortom, Zuiver staat voor een pure levensstijl en producten die hier perfect op aansluiten. Dit betekent producten voor elke ruimte, voor binnen én buiten. Van de ruim anderhalve meter lange Zuiver Vondel tuinbank 175 voor samenhorigheid tot aan karakteristieke accessoires om het interieur op te leuken. Lees hier tips om je metalen tuinmeubelen te onderhouden.

Het brein achter de Vondel collectie

Het geheim en de oorsprong van de elegante Vondel collectie van Zuiver ligt bij vier talentvolle industriële ontwerp ingenieurs. De mannen zijn getraind en kennen elkaar door de Technische Universiteit Delft. Samen vormen zij designstudio APE. APE gelooft dat ontwerp meer is dan alleen esthetiek; het gaat om hoe een product functioneert en hoe het past in het dagelijks leven van de gebruiker. Gezien de Vondel collectie vernoemd is naar het Vondelpark en de gebruikers hiervan maar al te graag ontspannen in de natuur, is de Vondel tuinstoel met armleuning perfect gevonden. De aluminium stoel heeft organische rondingen met een comfortabele zit en een tijdloos ontwerp, zodat je jaren lang kunt genieten op de tuinstoel.

Zuiver Vondel collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle Zuiver Vondel tuinmeubelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Zuiver item uit de Zuiver collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.