Naar boven

Zuiver tafellampen

Met een Zuiver tafellamp haal je een uniek en verrassend designproduct in huis. Dit designmerk is namelijk een beetje eigenwijs en zwemt graag tegen de stroom in. Neem bijvoorbeeld de LED-it-be tafellamp LED: deze Zuiver tafellamp speelt met de omlijning van een klassieke bureaulamp, maar is ondertussen voorzien van de nieuwste led-technologie. De led-lampjes zijn verwerkt in het frame waardoor de lamp een niet verblindend en aangenaam licht verspreidt. Deze Zuiver tafellamp is verkrijgbaar in twee varianten: de Natural versie is van naturel gelakt essenhout met een rood snoer van nylon en de White versie is van wit gelakt essenhout met een zwart nylon snoer. Door welke versie laat jij je verrassen?

Designmerk Zuiver

Het Nederlandse designlabel Zuiver laat met zijn naam weinig te raden over: dit label staat voor zuiverheid en puurheid. Je ziet dan ook veel natuurlijke materialen, zoals hout, staal en wol, en pure vormen terug in de collectie. Het merk, dat in 1998 gelanceerd is, heeft een bijzondere collectie lampen, woonaccessoires, stoelen en bijzettafels opgebouwd. De ontwerpers variëren van aanstormende talenten tot doorgewinterde designers. Hierdoor is de collectie van Zuiver heel divers en kent deze verschillende stijlen. De collectie bevat bijvoorbeeld handgeweven kelim vloerkleden, maar ook Scandinavisch geïnspireerde bijzettafels zoals de Oak Tray bijzettafel. En mooi meegenomen: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux. Je hebt je Zuiver product dus snel in huis.

Driepotige Zuiver tafellamp

Ken je het gezegde ‘het derde wiel aan de wagen’? Daar heeft designmerk Zuiver duidelijk geen boodschap aan. Sterker nog, ze hebben de Zuiver tafellamp voorzien van niet één, niet twee, maar drie houten poten. Zo is er de Tripod Wood tafellamp, die een naturel gelakt houten onderstel heeft. Deze Zuiver tafellamp is verkrijgbaar met een zwarte of witte lampenkap. Deze Tripod lamp is ook leverbaar met een driepoot in kleur. Deze Tripod tafellamp is beschikbaar in drie variaties: een witte kap met een witte voet, een grijze kap met een zwarte voet, of een zwarte kap met een zwarte voet. Deze Zuiver tafellamp is een opvallende verschijning en zal zich in geen geval het derde wiel aan de wagen voelen.

Zuiver tafellamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver tafellampen. Dat betekent dat wij elke Zuiver tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Zuiver tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.