Naar boven

Over Zuiver design

Het Nederlandse designmerk Zuiver, dat werd opgericht in 2011 in de Zaanstreek, heeft in een korte tijd een waar imperium opgezet. Daarentegen zijn de kernwaarden van Zuiver, puurheid en originaliteit, nooit veranderd. In nog geen tien jaar tijd heeft Zuiver een verscheidenheid aan collecties uitgebracht, van meubels tot verlichting en accessoires. De collecties kenmerken zich door een frisse uitstraling, zien er modieus uit en zijn up-to-date met de trends van vandaag. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de Summer collectie van Zuiver. De ontwerpen van Zuiver voelen werelds aan en kenmerken zich door elementen uit verschillende windstreken. Jong en oud zijn verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en met succes! Met verkooppunten in tachtig verschillende landen en in drie verschillende continenten is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Geliefde Summer banken en fauteuils van Zuiver

De comfortabele Summer Love Seat fauteuil van Zuiver mogen we niet vergeten. Deze uiterst comfortabele fauteuil is eigenlijk ontworpen voor twee personen met bijvoorbeeld je lief of een goede vriend(in). Maar, stiekem wil je hier natuurlijk alleen van genieten. De fauteuil zit niet alleen comfortabel, maar is ook nog eens een stijlvolle toevoeging voor je interieur. Van een minimalistische woonkamer tot een klassieke lounge: de Summer Love Seat fauteuil van Zuiver staat er prachtig. Wil je toch écht met iemand op de bank kunnen zitten? Dan raden we je de Summer 3-zits bank van Zuiver aan. Beide ontwerpen zijn trouwens verkrijgbaar in prachtige kiezelkleuren waardoor er altijd eentje bij jouw smaak past. Wij zijn overtuigd!

Zuiver Summer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Summer collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.