Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

LED-it-be Zuiver vloerlamp

Zoals gezegd is een Zuiver vloerlamp een designproduct van natuurlijk materiaal. Dit geeft het ontwerp niet alleen een frisse en stijlvolle uitstraling, maar is ook een vorm van duurzaamheid. Naast het gebruik van materialen als hout en textiel, is er ook een Zuiver vloerlamp die werkt op led-verlichting: de LED-it-be vloerlamp. De led-strips in deze Zuiver vloerlamp zijn zo goed verborgen in het ontwerp, dat het lijkt alsof je naar de omlijning van een lamp kijkt. Deze te gekke Zuiver vloerlamp is verkrijgbaar in de kleuren naturel en wit. Laat je verrassen door een bijzondere combinatie van een klassiek ontwerp met moderne techniek!

Tripod vloerlampen

Over klassiek gesproken: de Tripod vloerlampen geven een originele draai aan de ouderwetse lamp-met-lampenkap. Deze prachtige Zuiver vloerlamp is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en in verschillende kleuren. Heb jij pure materialen hoog in het vaandel staan, dan is de Zuiver Tripod Wood vloerlamp een fantastische keus. Met zijn slanke, houten poten en lampenkap van textiel is deze Zuiver vloerlamp het toonbeeld van elegantie. Geef jij de voorkeur aan een stoerdere Zuiver vloerlamp, dan is de Zuiver Tripod vloerlamp wel aan jou besteed. Met zijn lengte van maar liefst 157 centimeter is deze Zuiver vloerlamp niet te missen. We zijn benieuwd of je deze prachtige lamp in de woonkamer, slaapkamer of misschien zelfs de hal zou plaatsen!

Zuiver vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast vloerlampen heeft Zuiver prachtige stoelen, bijzettafels, vloerkleden en hanglampen.