&tradition FlowerPot

Met de &tradition FlowerPot serie zet je de bloemetjes voortaan binnen in plaats van buiten. De &tradition FlowerPot lampen bestaan namelijk uit twee koepels die, zoals de naam al doet vermoeden, wel wat weg hebben van een bloempot. Deze unieke lampenkappen zorgen voor een aangename sfeer in huis en een lach op je gezicht. Ze zijn namelijk in vele vrolijke kleuren te verkrijgen. Wat dacht je van een knalgele &tradition FlowerPot hanglamp? Zo’n item geeft je interieur direct een boost. Naast het standaard formaat hanglamp kun je ook kiezen voor een extra grote hanglamp of de tafellamp uit de &tradition serie. Je kunt ze natuurlijk ook met elkaar combineren voor een maximaal effect!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Design van &tradition

Het Deense designmerk &tradition verwijst met haar naam weliswaar naar de traditie, maar is toch een jong label. Het merk werd in 2010 opgericht met als doel een brug te slaan tussen traditie en innovatie. Dit streven zie je terug in alle producten: nieuwe ontwerpen worden uitgevoerd in traditionele materialen, en oude bekende ontwerpen krijgen een nieuw jasje. Door de herkenbare en vernieuwende elementen ontstaat er een collectie met een fijne mix van oud en nieuw Deens design. Zo komt de &tradition FlowerPot collectie regelrecht uit de tijd van flower power, maar dankzij de strakke vormgeving doen deze lampen het perfect in de interieurs van nu. Zoek jij dus een design item dat tegelijkertijd modern en klassiek is? Bekijk dan snel de collectie van &tradition.

Grote zus van de &tradition FlowerPot hanglamp

De vormgeving van de &traditon FlowerPot lampen is niet zomaar gekozen door ontwerper Verner Panton. Zo is de bovenste koepel van iedere &tradition FlowerPot lamp precies twee keer zo groot als de onderste koepel. Voor de FFlowerPot Big hanglamp betekent dit dat de grootste koepel een diameter heeft van maar liefst 50 centimeter! Ondanks zijn afmetingen komt deze hanglamp toch vriendelijk over. Dit komt door het zachte licht dat hij verspreidt. Bovendien is ook deze variant van de &tradition FlowerPot lamp verkrijgbaar in diverse kleuren: zwart, wit en rood, maar ook in geel en vanille. Je kunt de lamp dus zo opvallend maken als je zelf wil. 

Bloempot op tafel

Ai, heb je geen ruimte meer voor een hanglamp, maar ben je wel weg van de &tradition FlowerPot serie? Geen nood. Er bestaat namelijk ook een &tradition FlowerPot VP4 tafellamp. Met deze fijne tafellamp haal je de jaren 60 zó weer in huis. En misschien is deze eigenlijk nog wel leuker dan zijn broers en zusjes aan het plafond, want nu kun je de unieke lampenkap van de &tradition FlowerPot serie van dichtbij bekijken. En wat dacht je van de gewilde oplaadbare Flowerpot? Lees hier meer over de oplaadbare lampen trend!

&tradition FlowerPot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij elke &tradition FlowerPot lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de &tradition FlowerPot collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je &tradition FlowerPot lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.