Moooi Random Light

De Moooi Random Light serie van Bertjan Pot is alweer meer dan tien jaar in de collectie van Moooi. Toch blijft deze serie een grote favoriet en is deze inmiddels goed op weg om een klassieker te worden. Kinderen noemen het zeepbellen, oude dametjes hebben het over een bal van garen en sommigen zien het als een object van buitenaardse komaf. Moooi noemt hem gewoon de Moooi Random Light serie. Deze serie is prachtig door zijn zachtheid en lichte karakter. Hang de Moooi Random Light small of medium in je huiskamer en je creëert gelijk een stijlvolle look in je huis.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Moooi

Moooi is een prachtig Nederlands merk met een bijzondere missie. Moooi wil leidend zijn in het begrijpen van cultuur, menselijke behoeften en technologie. Het bedrijf levert toegevoegde waarde voor de gemeenschap door het creëren van de meest succesvolle innovatieve designcollectie ooit. Dat klinkt veelbelovend! En in onze ogen maakt het bedrijf dat elk jaar weer waar. Zo ook met de Moooi vloerlampen, tafellampen en hanglampen. Moooi heeft zich absoluut overtroffen met deze populaire serie. Wat betreft de Moooi Random Light serie kunnen we gerust stellen dat tijd en inzet worden beloond. Het kostte ontwerper Bertjan Pot namelijk maar liefst drie jaar om de serie te ontwikkelen.

Moooi Random Light: simpel en magisch

Op het eerste oog lijkt de Moooi Random Light serie eenvoudig, maar niets is minder waar. Het productieproces van de Moooi Random Light zelf is een bijzonder verhaal. Rondom een grote opblaasbare bal worden met hars overgoten garen van glasvezel gewikkeld. Wanneer dit klaar is laten ze de opblaasbare bal leeglopen. Via de ronde opening in de lamp wordt de leeggelopen bal naar buiten getrokken. Het gebruik van de bal zorgt voor de creatie van een magische doorschijnende 3D lamp. Kijk maar eens naar de Moooi Random Light large, pure magie! En het mooie is dat de lamp ook te verkrijgen is als variant voor op de vloer, namelijk de Moooi Random Light vloerlamp, verkrijgbaar in wit of zwart.

Hedendaagse schoonheid

De Moooi Random Light serie behoort tegenwoordig tot de meest populaire vorm van verlichting. Wanneer we de Moooi Random Light LED hanglamp wit of de Moooi Random Light hanglamp zwart bekijken, begrijpen wij dit wel. We zien de Moooi Random Light serie als een moderne uitvoering van de ouderwetse kroonluchter. Vanwege de veelzijdigheid en hedendaagse schoonheid wordt er direct een gevoel van verfijning gecreëerd. De Moooi Random Light serie is dramatisch in zijn uiterlijk en zo licht als een veertje. Door de draden van glasvezel weegt de lamp vrijwel niets. Vandaar dat er wordt gezegd dat de Random Light de lichtste manier is om een ruimte te verlichten.

Moooi Random Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke lamp van de Moooi Random Light serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van de Moooi Random light serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp van de Moooi Random light serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.