Alles over Moooi

Het Nederlandse Moooi is in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. De ontwerpers achter dit merk maken buitengewoon mooie producten die je elke keer weer weten te verbazen. Het niet alledaagse Moooi kenmerkt zich door bijzondere prints, fraaie kleurcombinaties en stijlvolle designs. De oprichters van Moooi vullen elkaar perfect aan en hebben dit merk samen tot een groot succes gebracht. De producten zijn logischerwijs functioneel, maar zien er vaak ook uit als unieke kunstobjecten. Door de enorme collectie vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt om je woning compleet in te richten. Van lampen tot vloerkleden en van fauteuils tot kasten. Het succes van dit merk blijkt ook wel uit de hoeveelheid prijzen die zij hebben binnengesleept.

Lichtpuntjes uit de Moooi Perch Light collectie

De naam Perch Light ligt behoorlijk voor de hand. ‘Perch’ verwijst namelijk naar vogels en de manier waarop ze in balans op een tak rusten. En dat is nu net precies wat je ziet als je deze lampen voor het eerst ziet. Maak jij er graag een gezellige boel van thuis? Dan is de Moooi Perch Light Branch hanglamp LED een geschikte optie die verschillende vogeltjes heeft. Pak je het liever wat kleiner aan? Dan is de Moooi Perch Light tafellamp LED misschien wel het product dat je zoekt. Met een diepte van 22 centimeter, een breedte van 25 centimeter en een hoogte van 61,5 centimeter past hij eenvoudig op verschillende plekken die je voor ogen hebt. Denk bijvoorbeeld aan je bureau of dressoir.

Moooi Perch Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Perch Light serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.