Naar boven

Actie: -15% op selectie lampen van Moooi

Je ontvangt nu 15% korting op veel lampen van Moooi. De actie geldt t/m 31 oktober. 

Moooie combinatie

Toen topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers in 2001 de handen ineen sloegen, was het nog maar een kleine stap naar het succesvolle Moooi zoals wij dat nu kennen. Designlabel B&B Italia zag potentie in het nog jonge Nederlandse designlabel en kocht zich in voor maar liefst 50 procent. Eigenzinnig als zij zijn, besloten eigenaren Wanders en Vissers in 2012 om deze aandelen terug te kopen en geheel op eigen benen te gaan staan. Een slimme zet. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Bovendien leveren topontwerpers als Bertjan Pot, Neri & Hu en natuurlijk Marcel Wanders zelf de designs voor de fantastische collectie van Moooi. Die kan dus niet meer stuk!

Chinese charme

Designerduo Neri & Hu bestaat uit Lyndon Neri en Rossana Hu. Deze Chinese ontwerpers ontwikkelden de Moooi Common Comrades serie en hebben al vele prijzen in ontvangst genomen op het gebied van interieurdesign en product design. Neri & Hu werken onder andere met glas, bamboe, staal en aluminium. Hun ontwerpen zijn dan ook een combinatie van Aziatische charme en industriele vormgeving. Bovendien hebben alle ontwerpen een mysterieuze uitstraling. Dat geldt natuurlijk ook voor de Moooi Common Comrades serie. Als ‘personificatie van het eenvoudige landelijke leven’, geven deze bijzettafels perfect weer hoe belangrijk het in zo’n gemeenschap is wie je bent en wat je doet. Een dorp zou immers niets zijn zonder een kleermaker (Moooi Common Comrades bijzettafel Tailor) of koopman (Moooi Common Comrades bijzettafel Merchant), nietwaar?

Haal de Moooi Common Comrades in huis

Naast een interessante achtergrond hebben de Moooi Common Comrades bijzettafels nog meer te bieden. Zo is iedere tafel gemaakt van stevig berkenhout en afgelakt in de kleur RAL 3003. Elke Common Comrades bijzettafel heeft bovendien een blank gelakt detail met het logo van Moooi. Ondanks dat iedere uitvoering een eigen vorm heeft, meten ze allemaal 40 (b) x 40 (d) x 40 (h) centimeter. Een perfecte afmeting dus om naast de bank, het bed of in de hal neer te zetten. Maar welke kies je dan? De nog jonge Moooi Common Comrades bijzettafel Scholar, of de doorgewinterde Moooi Common Comrades bijzettafel Farmer?

Moooi Common Comrades bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi Common Comrades bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi Common Comrades bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Common Comrades serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.