Naar boven

Actie: -15% op selectie lampen van Moooi

Je ontvangt nu 15% korting op veel lampen van Moooi. De actie geldt t/m 31 oktober. 

Moooi gaat de wereld over

Toen topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers in 2001 de handen ineen sloegen, was het nog maar een kleine stap naar het succesvolle Moooi zoals wij dat nu kennen. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. Je vindt de ontwerpen wereldwijd in hotels, musea, kantoren en openbare instellingen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Dit is mede dankzij de geniale ontwerpen van wereldberoemde designers als Marcel Wanders zelf en de eveneens Nederlandse Maarten Baas, Studio Job en Bertjan Pot. Laten we tot slot ook de naamgever van de Moooi Raimond serie niet vergeten: Raimond Puts.

Moooi voor het milieu

Met de Moooi Raimond serie is niet alleen een prachtige collectie lampen geboren, maar ook eentje die bijdraagt aan een beter milieu. Alle Moooi Raimond lampen werken namelijk op LED-verlichting, de meest energiezuinige lichtbron die tot nu toe is ontwikkeld. Het mooie aan LED is dat je de lichtbron letterlijk iedere kleur uit het spectrum kunt laten aannemen. De vele lampjes van de Moooi Raimond hanglamp LED niet dimbaar geven daarom een schitterend effect. Vind je het iets te blits, dan kun je ook kiezen voor de Moooi Raimond hanglamp LED dimbaar. Hier kun je een dimmer op aansluiten zodat je zelf de felheid van de sterkte van het licht kunt bepalen. Hetzelfde geldt voor de ellipsvormige Moooi Raimond ZAFU 75 hanglamp dimbaar.

De helft van de Moooi Raimond

Sommige items zijn zó mooi, dat je al aan de helft ervan genoeg hebt. De Moooi Raimond Dome 79 hanglamp is hier het perfecte voorbeeld van. Deze prachtige hanglamp heeft hetzelfde bolvormige uiterlijk als de ‘standaard’ Raimond hanglamp, maar bestaat enkel uit de bovenste helft. Hierdoor is een heel bijzondere lamp ontstaan, die zich lijkt te ontfermen over de eettafel, zithoek of hal. Met zijn diameter van 79 centimeter nodigt deze Moooi Raimond lamp haast uit om even te komen schuilen. Een aanrader, want dankzij de 90 LED lampjes fleurt je humeur zo weer op.

Moooi Raimond bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi Raimond lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi Raimond lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Raimond serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.