Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals de Dandelion vloerlamp van Moooi. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze vloerlamp het luchtige karakter van een paardenbloem op een zonnige zomerdag. Heerlijk!

Klassiekers uitgebracht als Moooi vloerlamp

Designlabel Moooi heeft een flink aantal klassiekers in de collectie als het gaat om verlichting. Zo kennen we bijvoorbeeld de Raimond hanglamp die met zijn LED-bol aandoet als een verre planeet uit het heelal. In deze serie bestaat ook een Moooi vloerlamp, de Raimond R89 Tensegrity vloerlamp LED. Als extraatje heeft de vloerlamp een prachtige, massief eikenhouten standaard met lederen riempjes, waar de bol op lijkt te zweven. Net zo mooi als zijn grote broer maar met een iets kleinere diameter, is de Raimond R61 Tensegrity vloerlamp LED net wat geschikter voor de kleinere ruimtes in huis. Ook van de welbekende Random Light heeft Moooi een vloerlamp uitgebracht. Deze Random Light vloerlamp LED is verkrijgbaar in twee kleuren, twee maten en heeft een elegante standaard. Zo kun je de Moooi vloerlamp neerzetten waar je maar wilt.

Bouwen aan je interieur

Om van iets een geheel te maken, bouw je het op uit kleine stukjes. Dat geldt ook voor je interieur. Designlabel Moooi heeft dat maar al te goed begrepen en komt daarom met een Moooi vloerlamp waar je op kunt bouwen: de Construction Lamp vloerlamp medium. Zoals de naam al doet vermoeden geeft deze Moooi vloerlamp je te denken over een bouwplaats. Maar misschien vind jij de ladderconstructie wel meer weg hebben van een elektriciteitsmast. Wie zal het zeggen? Deze unieke vloerlamp van Moooi is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en ook beschikbaar in een grotere uitvoering. Deze Construction Lamp vloerlamp large heeft een hoogte van maar liefst 178 centimeter en is dus de perfecte bouwsteen voor je interieur. 

Moooi vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Moooi