Moooi Prop Light

De Moooi Prop Light doet zijn naam eer aan, zoveel is duidelijk. Met maar liefst 36 ledlampen op een lengte van slechts 99 centimeter, lijken de lichtbronnen op de Moooi Prop Light Double hanglamp LED ‘gepropt’. Toch heeft deze sprankelende hanglamp een elegante uitstraling. De ledlampen geven een warm licht en zijn bovendien prima te dimmen. Het feit dat ze half transparant en half mat glas zijn geeft het geheel een extra chique uitstraling. Alle ontwerpen uit de Moooi Prop Light serie zijn stuk voor stuk uitgedacht door de Nederlandse designer Bertjan Pot. Met maar liefst zeven varianten, waaronder de Moooi Prop Light hanglampen en vloerlampen, is deze prachtige collectie bepaald niet over het hoofd te zien. Laat je betoveren door het effect van de Moooi Prop Light serie!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Moooie combinatie

Toen topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers in 2001 de handen ineen sloegen, was het nog maar een kleine stap naar het succesvolle Moooi zoals wij dat nu kennen. Designlabel B&B Italia zag potentie in het nog jonge Nederlandse designlabel en kocht zich in voor maar liefst 50 procent. Eigenzinnig als zij zijn, besloten eigenaren Wanders en Vissers in 2012 om deze aandelen terug te kopen en geheel op eigen benen te gaan staan. Een slimme zet. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. Zo kan de lampen collectie het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Topontwerpers als Marcel Wanders zelf en de eveneens Nederlandse Bertjan Pot, leveren hun bijdrage aan de bijzondere collectie.

Praktische Prop Lights

De eerste Moooi Prop Light lamp werd in 2013 gelanceerd door het Nederlandse designlabel. Deze bijzondere hanglamp zorgt er met zijn opvallende LED lichtbronnen voor dat je binnen no time in de spotlights staat. Met maar liefst negen varianten is de Moooi Prop Light toe te passen op elke situatie. Alle lampen uit de collectie zijn gemaakt van HIPS, wat staat voor High Impact Polystyrene. Dit is een soort kunststof waar synthetisch rubber aan toegevoegd is. Dit maakt het materiaal zachter en geeft het een hogere slagvastheid. De lichtbronnen van de Moooi Prop Light lampen zijn gemaakt van glas en stralen warm ledlicht uit (2000K). Bovendien kun je iedere Moooi Prop Light dimmen, mits je een geschikte dimmer aansluit. Deze serie ontwerpen van Bertjan Pot is dus niet alleen heel mooi, maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

Slag in de rondte

Omdat de Moooi Prop Light negen verschillende uitvoeringen kent, kun je de schijnwerpers ook op meerdere personen tegelijk zetten. Neem de Moooi Prop Light Double Horizontal hanglamp LED. Deze heeft maar liefst 36 ledlampen rondom het armatuur, waardoor je iedereen gemakkelijk in de spotlights zet. Ben je op zoek naar een model dat net iets afwijkt van de rest? Bekijk dan de Moooi Prop Light Double Vertical hanglamp LED. Deze – hoe kan het ook anders – verticale lamp verspreidt zijn ledlicht gemakkelijk door de ruimte. Met een snoerlengte van maar liefst 400 centimeter kun je bovendien zelf bepalen hoe hoog de Prop Light komt te hangen. En werk jij je graag een slag in de rondte? Dan kun je het vast wel vinden met de Moooi Prop Light Round Double hanglamp LED. Als een stralende zon hangt dit ontwerp aan je wand of plafond. Te Moooi om te laten lopen!

Moooi Prop Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi Prop Light lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi Prop Light lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Prop Light serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.