Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals een Moooi fauteuil dat ook doet.

Royale Moooi fauteuils

Een andere grote naam is Maarten Baas. Hij ontwierp speciaal voor Moooi de Smoke Chair fauteuil. Deze fauteuil is letterlijk zo zwart als roet, want de stoel wordt – je gelooft het bijna niet - oppervlakkig verbrand en daarna gelakt. Ja echt, verbrand! Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over vlekken. Door de lak blijft de fauteuil er perfect en smetteloos uitzien. Het ontwerp doet denken aan een royale troon. Door zijn koninklijke uitstraling lijkt het een enorme stoel, maar eigenlijk is hij voor een fauteuil vrij compact. De Moooi Bart Swivel fauteuil is ook een royale en zeer ruime fauteuil. Je voelt je als een koning in een troon met deze fauteuil van Moooi. Het is een ultiem comfortabele stoel met echte klasse. De fauteuil van Moooi is verkrijgbaar in veel verschillende stoffen. Of kies voor leer en geef de Moooi fauteuil meer karakter. De naam Swivel verwijst naar het draaivlak waarop de fauteuil rust. Zo kan je je interieur ook eens van een heel andere kant bekijken.

Moooi fauteuil bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi fauteuil en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi fauteuil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.