Moooie combinatie

Toen topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers in 2001 de handen ineen sloegen, was het nog maar een kleine stap naar het succesvolle Moooi zoals wij dat nu kennen. Designlabel B&B Italia zag potentie in het nog jonge Nederlandse designlabel en kocht zich in voor maar liefst 50 procent. Eigenzinnig als zij zijn, besloten eigenaren Wanders en Vissers in 2012 om deze aandelen terug te kopen en geheel op eigen benen te gaan staan. Een slimme zet. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Bovendien ontwerpt Marcel Wanders zelf een groot gedeelte van de collectie, waaronder de Moooi Container serie.

Wel eens een Moooie Container gezien?

Anders dan de naam doet vermoeden, heeft de Moooi Container serie niks weg van de stalen constructie waarin jouw huisvuil wordt afgevoerd. Integendeel! De tafels uit de Moooi Container collectie ogen fris, strak en modern en zijn een eyecatcher in iedere woonkamer. Het ontwerp is even simpel als charmant: een breed uitlopende, ronde poot voorzien van een prachtig afgewerkt tafelblad. Hoe die afwerking er precies uit ziet, mag jij zelf bepalen. De Moooi Container serie biedt je onder andere de keuze uit een zwart of wit onderstel en een rond, vierkant, rechthoekig of ovalen tafelblad. Afhankelijk van het door jou gekozen materiaal, kun je de Moooi Container tafel zelfs buiten gebruiken! De tafelbladen van HPL zijn namelijk weersbestendig.

Multifunctioneel en Moooi

Met de Moooi Container serie kun je dus alle kanten uit. De grootte van het tafelblad bepaalt dan ook de functie van het meubel. De Moooi Container tafel ovaal zwart 260 is bijvoorbeeld ideaal om aan te eten met een groot gezelschap, maar wie gezellig samen een drankje doet zit prima aan de Moooi Container tafel rond zwart 90. Beide uitvoeringen zijn ook in het wit verkrijgbaar: de Container tafel rond wit 90 en de Container tafel ovaal wit 260. En voor wie al een bijzondere tafel heeft, is er ten slotte de Moooi Container kruk. Een stoere, comfortabele kruk met dezelfde strakke lijn als je inmiddels van de Mooi Container serie gewend bent. Schuif maar aan!

Moooi Container bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi Common Comrades bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi Common Comrades bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Common Comrades serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.